Plastik media is back in business!

Hazaértem egy hetes wifi és számítógép mentes környezetemből, amit a görög Kos (kósz) szigeten abszolváltunk kettesben Lindával.


aranyat egyébként nem vettünk

Érdekes módon keveset mikrochippeztem, ugyanakkor rengeteget olvastam a parton. Három nap kirándulással telt (vulkán, Törökország — Bodrum, egy nap kocsibérlés), a többin rekreációs tevékenységet végeztünk. Az első napokban nintendóztam, a Picrossban oldogattam a képeket. A nintendó után viszont rárepültem előbb Jeremy Clarkson “For crying out loud” könyvének harmadik részére, ami a 2006 és 2007-ben megjelent angol “Sunday Times” cikkjeinek gyűjteménye (angolul, hah!), ezután pedig Walter Isaacson — Einstein 700 oldalas könyvét kezdtem el feldolgozni (magyarul!). És mindkettő nagyon tetszett, bár az Einsteineset még nem fejeztem be, most járok a Heisenberg-féle határozatlansági elvnél, és áll a farkam.

A török Bodrum viszont nem jött be, senkinek nem javaslom a tourist trap-ek miatt. És meleg van. És ugyanúgy, mint Egyiptomban, itt is csak a papirusztekercs aranyárusító boltba visznek el és nincs érdemi idegenvezetés, vagy különösebb látnivaló. Ettől függetlenül nem bánok semmit. Találtunk egy nagyon jó gyrosozó helyet, ha az itt lenne Budapesten, hetente kettő alkalommal keresném fel.

Na szevasztok, most backlogolok, illetve megpróbálok yeah17 levelére válaszolni valamit, aki arra kér, hogy hadd nyomja velem végig nálam (!) a Gears of War 2-t XBOX-on. 🙂

24 hozzászólás

Aurus

Ez egy aranyos fotó és azért így olvasva mindenképp jól telt az időtök. Egyébként valami videó nem lesz később (gondolva a malöi nyulakra)? 😀

Aszfaltbetyár

szeasz Józsi, már gondolkodtam, hogy mi lett veled 🙂 sose nem hittem volna, hogy csak ennyi geekülést csinálsz egy hét alatt! haladsz 🙂

Freddy

Hat ha ezt elore tudom, szoltam volna, hogy Kalymnos-t ne hagyjatok ki. Es, hogy ott hol lehet jokat kajalni!

eFi

Egy hét gépnyomás nélküli élet kell a nyárba – gyertek le még az EFOTTra, ha tehetitek, azt kapsz halat meg sört jól.

karlsruhe

Einstein után ha még áll: Simonyi Károlytól a fizika kultúrtörténete

pappito

ha ilyesmi érdekel, akkor a Prím ember musthave. Paul Hoffmann írta Erdős Pálról.

velkám bekk

Ádám

“Tréfál, Feynman úr?” – ez is kiváló és egyben igen szórakoztató olvasmány Richard Feynmantól/-ról. Ki gondolta volna, hogy Los Alamosban még zárbütykölésre is jutott idejük az atomhasajtás mellett?

kukac7

par eve voltunk a csaladdal bodrumban.
szerintem jo hely.
az aranyos “bazarban” is jartunk, ahol a kep keszult. 😀

Dani

Azé Bodrumban (egykori Halikarnasszosz) van egy fasza kis régészeti múzeum, többek között a legfontosabb feltárt bronzkori hajóronccsal (Ulu Burun), valamint a Mauzoleum alapozását is meg lehet tekinteni:). A város nekem sem jött be.

Fudge

Írhatnál picit a szigetről, milyen a táj, milyen volt a szállás, miért pont oda mentetek, stb.

sbt

Kevesebb helyet láttál a szigeten, mint gondolnád.
– vulkáni forrás forró vízzel a tengerparton,
– egy erdős völgy tele pávákkal (Plaga)
– van egy várrom is nem messze a reptértől
– és a sziget érintetlen délkeleti csücske

klarky

Üdv újra magyar honban!

Most mit is csináljak? Irigykedjek? 8-))

Én jövő7től szabi és irány az Adria! Majd gondolok néha ide is 😎

sevenofnine

GOW2 és GOW1 nagyon zsivány, végigtoltam single-be és multiba is!