76 hozzászólás

spamdog

Ez szinte napirajzos magaslat! Istenem ha ezt Graffit megrajzolná! 🙂

SeRapH

Azért elég elszomorító hogy szerinted Izrael menő Józsi. Nem a vallása miatt nem menő, elárulom.

bede

Jozsi, kerlek, hagyjad mar a fenebe a velem foglalkozo postokat. Te sem igenyled, az olvasoid sem igenylik, en sem igenylem.

vargatom

Én nem.

Khivától Keletre könyvet akarok csak látni inkább végre.

Chrisjazzingup

Teljesen egyetértek. A mai Air Race-es posztja feltűnően kiakasztott. Aki még nem látta volna élőben, menjen csak el és ott panaszkodjon a zajra.

huszar90

ja józsikám ha neked izrael menő költözz oda a többi zsindexes haveroddal.
Amúgy én sem igénylem

huszar90

ebben igaz van. akkor erre csak annyit tudok mondani, hogy
Plastik=(már) NEM MENŐ

doleygeg

Air race három napig hallgatni = NEM MENŐ
19, 20, néztem is; két napig = nagyon MENŐ

Lezer Langos

A patkany kedves allat. Nem vagyok vallasos de hiszek egy felsobrendu hatalomban. Most elmegyek es gyujtok egy mecsest.

pyro

Zeusz: csatlakozom.

Elmegy a jó francba az összes légiszúnyog. Takarodjanak zümmögni a szántóföldek fölé a pusztába, ahol senkit sem zavarnak! Emiatt a szar miatt most már sokadik éve megbénul sok napra a közlekedés, kibaszott szemét lesz az egész környék és hallgathatom, ahogy Bessenyei már egy héttel a banzáj előtt elkezd gyakorolni, ami tényleg kurva jó, csak:

1. – akkor már miért nem nyeri meg?
2. – ilyenkor zárt ablaknál sem hallani egymás szavát, tehát aki éppen itt lakik, vagy erre dolgozik, az mennjen az anyjába alapon le van szarva…

Tipikus hozzáállás. Éljen Budapest és Magyarország. Ez kell nekünk rohadtul.

rog

szerintem se legyen többet air race!
se nemzeti vágta, se budapest parádé, se sziget. meg 10 után egy kocsma se nyitva..

(egyébbként azon gondolkodtam épp, hogy létezik-e még olyan rendezvény budapesten, a nyugati aluljárói sakkpartikon kívül, ami nem akadályoz valamiben egy közelben lakót se? vagy a világon bárhol..:()

initram5

Éjfélkor Himnusz, majd villanyoltás. Az volna a MENŐ?

sabe

air race és sziget közt van különbség.
bede-nek szíve joga véleményt nyilvánítani, amíg nem személyeskedik (mint egyesek…)
a KK-ért pedig örök életre belopta magát a szívembe, sok mindent meg tudok bocsátani neki. Csak legyen már könyv 🙂

pappito

na józsi behúztad a zaccot.

még zsindexezőt is nyertél 🙂

bede meg kutyaütő, tényleg inkább utazzon.

Magyarország meg vázig van sopánkodó hisztigéppel, hangos az errész, faszom. A hungária körút is hangos, csak az 7/24-ben, tilcsákbe!

a jpg meg atomjó lett 🙂

Kianek

Red Bull légiparádé ok, más időpontban. Augusztus 20. ünnep
mert akkor
Karácsonykor lehetne utcai Forma 1-et rendezni a Szent István Bazilika és Mátyás templom közötti szakaszon, nem?
és ha Szigetet Pünkösdkor rendeznék?

A dolgok a maguk helyén.
Másik: 10-es utcai kocsma zárás rendben van.
tegnap du a Ráday tele volt, este 10-ig meglehet keresni a kicsi pénzt. és kérem a Ráday, Liszt 2. és 3. és 4. emeleti ingatlan tulajdonosok nem kocsmák felett akarnak élni.
Ezért ÉN szigorúan 9-kor felállok az asztaltol és haza (tegnap is így tettünk).
Mivel, én sem tudnám elviselni, ha a Várból egy kocsmát alakítanának ki és mi sem tudnánk emiiatt pihenni.
Teljesen nem kell meghülyülni, vannak még itt normális emberek , akik nem a zsindexből táplálkoznak.

pappito

Kianek, oszt ki nem szarná le, hogyha pünkösdkor lenne a sziget? Kérdezz már meg 10 embert az utcán, hogy mi a frász az a pünkösd…

ez a “kilenkor felállok a rádaiban és hazamegyek a várba” duma meg ölég ergya 🙂 vagy nem köll leereszkedni a proletariátushoz, vagy nem kell a várból megmondani, hogy meddig legyen nyitva a kocsma és meddig lehet megkeresni a pénzt.

Aki nem akar a rádaiban az elsőn lakni, az legyen kedves máshol lakást venni, Budapest ugyanis egy VÁROS, annak minden jellemzőjével.

tamas

kianek, te teljesen ostoba nagypapa vagy. este nyolckor tevemaci, ima meg villanyoltas, mi?

pappito

amúgy erre rohadtul kíváncsi lennék, hogy az államalapítást ünneplendő mit lehet csinálni és mit nem? a légiparádé nyilván hajmeresztő blaszfémia, jujj, de mégis mit?

aki mosolyog az utcán azt kivégezni? mert ez megilletődést és elmélyülést kíván? vagy mi? futni lehet? ps3-azni? másokat ellenőrizni és görcsölni?

aki nincs ünneplőben az egy körből kimarad?

mondjuk a 20.-a a tüzijáték és kész, hiába feszeng bárki. az meg csorda, durrogás (az nem zavar senkit, kérdezz csak meg egy kutyást 🙂 és nyilván méltó ünneplése az állam megszületésének.

görcsölés nélkül nem megy semmi?

tamas

szerintem semmi baj nincs a legiparadeval, csak mondjuk csinaljak olyan helyen, ahol kevesbe zavaro a permanens zummoges. vagy mittomen, gyakoroljanak mashol es utana toljanak egy kort latvanyosan a viz felett, az szerintem meg meno is lehetne.

pyro

“Magyarország meg vázig van sopánkodó hisztigéppel”

Hú de magas lóról beszél valaki. Gyere el ide a Batthyány tér környékére aug. 20 előtti héten DOLGOZNI úgy, hogy határidős melót kell befejezned, amivel alaphangon napi 14 óra munkád van. Majd akkor talán belátod, hogy van alapja annak amiről pofázok (+ az előttem szólók is). Amikor figyelned kéne, de baromira nem tudsz, mert 30 másodpercenként megfordul az épp gyakorló Besenyei, vagy egyéb pilóta és bazmeg ha hozzád szólnak – nem hallod, telefonálni nem lehet és koncentrálni valamire meg pláne nem. És szinte minden nap ez ment egy héten keresztül napi 1-2-3 órát.

Egyébként a legkurvakönnyebb máshol lakni, szarni az egészre, majd 20-án délelőtt idetolni a pofázmányt, ideszemetelni és este 10-kor hazameni. Kössz – én viszont ezen a környéken élek és kurvára zavar ez az egész. 100x jobban meg lehetne szervezni, de már semmin sem csodálkozom.

nyina

a gellért-hegyen lakom. van egy négy hónapos gyerekem (tájékoztatásul, ezek még nappal is alszanak). 3napig aki nem bírja ki a napi mondjuk négy óra zümmögést..
hiszti. miafasznak a hiszti.

Kianek

pappito: 10 emberből, hány tudja pünkösd jelentését?
sajnálom, aki nem tudja
bízom benne idővel megtudja 🙂
Nem tudtam, hogy van Szimpla a Kazinczy utcában – amíg a szomszéd társasház lakói nem hívták fel a figyelmünket rá (nem lehet aludni egyszerűen).
Kérdezem, az 300-400 család, akik 85 éve ott élnek mennyenek el, mert egy vállalkozó (1 db) nem tudja hol a határ (feltételezem tulajdonosa nem a szomszédban lakik?)
Mert ha ott lakna, úgy járna mint szűlőfalumban a discó-s kocsmáros, pofon verte egy öregasszon napközben az utcán.
Ez a kérdés nem fekete-fehér, menő vagy nem.
Kompromisszum kell.
A lakás tulajdonosai az igazi vendéglátói a vendégeknek, hadd engedtessék már nekik meg: ki meddig maradjon ott, szerintem.
Mert gondolom sokan örülnek a vendégeknek, de minden vendégnek tudnia kell meddig nem zavar.
Részemről függöny.

Ádám

Kianek-el maximálisan egyetértek azzal, hogy a Red Bull-nak semmi keresnivalója nincs az államalapítás ünnepén az ünnepség fő helyszínén.

pyro

nyina, puszilom a gyerekeidet. kár, hogy semmi köze ahhoz, amit leírtam 🙂 örülök, hogy ők végig tudják aludni – és én is kibírnám a zümmögést, ha nem melóznom kellene közben..

rog

“some things in life are bad, they can really make you mad,
other things just make you swear and curse.
when you are chewing on life’s gristle, dont grumble give a whistle,
and this will help things turn out for the best.”
és most mindenki egyszerre:
always look on the bright side of life! 😉

(http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ)

pappito

pyro, magas ló, mi?
DUna mellett laktam az elmúlt pár évben, ott röpdöstek, nekem meg ott volt a hat hónapos kölök. Juj. Mindenkinek határidős munkái vannak, mindenki közlekedik és dolgozik. Juj. Huszadikán nem dolgozol, előtte meg kibirod. Ez van. Meg a hiszti.

Ja, a hungária körút nem zavar, pedig az nem három nap egy évbenm csak nem ott laksz. Mások meg igen és nincs egy kurva redbull se akit utálhatnak érte.

Ha nahgos lift nem menő, baszki, nálunk az volt hangos, mégse írtam baromságokat a zsidexbe. Bp-en mindenki nyugdíjasnak születik?

pyro

pappito…

“Huszadikán nem dolgozol, előtte meg kibirod.”

Mondd már meg, hogy kinek mekkora a toleranciaküszöbe. Nem tudom te mivel foglalkozol, de én olyan dolgokkal, amiben zavar (pl. hallgatni kell bizonyos dolgokat – de ha ugye nem hallom, akkor tekerhetem vissza, stb. – nem megyek bele a részletekbe.) Ha valaki ezt nem képes felfogni, erre meg nem tudok mit mondani. Szeretem amikor emberek megmondják a másikról, hogy mit hogyan kellene, hogy eltűrjön 🙂 Mintha az én életemet élnéd…

fraki

„Jozsi, kerlek, hagyjad mar a fenebe a velem foglalkozo postokat. Te sem igenyled, az olvasoid sem igenylik, en sem igenylem.”

Nagy kérdés, hogy akkor végül is hogy született a poszt?…

Zila

Én azt mondom, hogy ha tényleg ennyire zavar valakit a 20-a előtti 1 hét zsivaj, az vegyen egy zajvédő fülest, aztán rakja fel a fejére abban az egy hétben amíg gyakorolnak a repülők (hanggal foglalkozóknak meg szintén van olyan füles ami a külvilág zajait tompítja, pénz kérdése milyen hatásfokkal).

Én például azért sem lakom a városban mert zavar a büdös és a zaj. Nem az aug20 előtti, hanem az a permanens ami egy Budapest méretű városban óhatatlanul van.

Ha a sok sopánkodó egyszer elérné amit akar (mindenféle nem tetsző rendezvény megszűnése) akkor vélhetően azon sopánkodnának, hogy jaj de kurva unalmas hely ez a Budapest.

Szórakozóhelyek: Nyilván baromság elköltözni valahonnan, ahol a kocsmák zaja nehezíti az életet. Az is faszság, hogy az önkori majd kitalálja, hogy _minden_ kocsma zárjon 10-kor. Kitalpalni a törvény útját és elérni, hogy a kocsmák zárjanak időben ott, ahol ez a többséget zavarja, na az már okosabb lenne.

nyina

édes pyro, a puszidat tedd zsebre és gondolkodj el rajta, hogy nem csak rád lehetett reagálni.

fapina

bedeakkora gáááz, h’ ennél már csak post-olni nagyobbkín róla. nadeés én is egy faszparaszt vagyok h’ kommentelek, egyáltalán.

az viszontigaz, a gázosgyerek télleg inverz, mondjuk.

_alesi_

pro és kontra összegyűltek az egységsugarú emberkék. úgy látszik Bede vonzza őket. 🙂

ply

Belvárosba költözik és panaszkodik a zajra = NEM MENŐ.

A nagyváros ezzel jár. Akit ez zavar költözzön tanyára.

tamas

a) jezusom kianek, menj vissza falura lecci. a szimpla mar nehany eve itt es igy uzemel, ha akkora hatalmas gond lenne belole, bizonyara evekkel ezelott bezarjak (ftr az utcan mar abszolut nem lehet hallani bentrol semmitsem, es ha nincs dj/kiskoncert jellegu zene, akkor meg aztan ne mondd, hogy zavaro)

b) a punkosd egy teljesen felesleges, vallasi unnep nulla vilagi jelentestartalommal. szentlelek eljovetele esvagy savuot, neszorakozzunk mar (:

pilisi

Már máshol is feltűnt, hogy akik szerint lehessen belvárosi repülőzés, azok szerint ne legyen internetes fórumokon hőzöngés.
🙂

pappito

“Szeretem amikor emberek megmondják a másikról, hogy mit hogyan kellene, hogy eltűrjön 🙂 Mintha az én életemet élnéd…”

hogy az öngól szó ismerős-e? 🙂

pyro

pappito, ebben az esetben szó nincs öngólról, ne keverd a dolgokat.

pilisi: igen, ez vicces… 🙂

QuippeR

tamasom, édes arany bogaram, mióta te döntöd el, hogy melyik ünnep felesleges? az lehet, hogy téged a vallási ünnepek nem érintenek, de néhány milliárd embert a planétán attól még igen.

tamas

egy nem vallason alapulo allamszervezetnek miert kene tulzott tekintettel lennie pl a punkosdre? ennyi erovel ovszert se aruljunk, mert a papabacsi rendkivul ostoban azt mondta, hogy az milyen rossz mar.

hivo vallasosnak lenni egy nem-kozelkeleti orszagban pontosan ugyanazt jelenti, mint hinni abban, hogy micimacko lakik a felhok felett, es jolesoen kanalazza a mezet a csuprabol. termeszettudomanyoknak ellentmondo, erkolcsileg instabil — szerintem.

klarky

Rettentő viccesnek tartom azt, h a fővárosi emberek nagyrésze folyamatosan azért nyíg, hogy mennyire szar az a város, de a világért sem adná fel azt, hogy van meló, többet fizetnek, mint bárhol máshol az országban, minden a szájában van, stb. stb.

Ezek miért nem költöznek ki onnan? Miért nem fogadják el azt, h ez ezzel jár? Olyan ez, mint ha szereted a puncit el kell fogadni, h havonta egy hétig out of order v. esetleg néha szőr is jár hozzá.

Ami meg a vallást illeti, tamás tökéletesen megfogalmazta azt, amit én is gondolok. Ez egy valami oknál fogva legalizált ostobaság. Ezzel az erővel tényleg belehetne vezetni azt is, h mindenki magasztalja a tejbegrízt és azt együtt hivatalosan imádjuk különböző napokon, különböző formában. Ostobaság…

pilisi

“Ezek miért nem költöznek ki onnan?”
Mert úgy gondolják, hogy egy város életébe az ott lakók is beleszólhatnak? Csak egy tipp.

_alesi_

“egy nem vallason alapulo allamszervezetnek miert kene tulzott tekintettel lennie pl a punkosdre?” – Mondjuk a kereszteny vallas meg mindig szimpatikusabb, mint a kommunista diktatura, ha mar a gyokereket keresgeljuk a III. M. Köztársaság esetében.
“ennyi erovel ovszert se aruljunk” – ugy alapvetoen a vallasbol nem tul sokat fogsz fel -es ez nem is baj-, de ilyenkor jobb a velemenyt bent tartani, mert konnyeden butasagokat kezdesz beszelni es az nagyon NEM MENO. A kereszteny/zsido/buddhista/zenista/trapista vallasok nem csak arrol szolnak, hogy szemely szerint ki milyen okossagot mondott es mekkora varaszlatokkal villantott, hanem javareszt arrol, hogy mi is volt az adott okossag oka es lenyege. Ezen az alapon az erkolcsot is kivaghatnank, hiszen termeszettudomanyos alapon nem epp magyarazhato jelenseg.

Somez

Tetszik a vita az “éjszakai mulatozás vs helyi lakók” témában. Minden nézőpont kérdése. Ha kocsmát üzemeltetnék, akkor igenis nyitva akarnék tartani reggel 6-ig, mert abból van a zsé. Ha kocsma felett laknék, akkor pedig nem túlzottan élvezném a hangzavart. Szerencsére egyik sem igaz rám, így nincs probléma.

By the way, ki az a Bede?

SPS

azért szép, hogy Bede miatt milyen hamar eljutottunk egy általános, de nagyon egymásnakugrós vitáig, még törzskommentelők is 🙁
BedeMenőNemMenőségét kihagyva az a gondolatom, hogy rég rossz abban a városban élni, ahol hagyjuk, hogy este 10-kor ne lehessen alkoholt kapni mondvacsinált okok miatt, viszont cserébe elfogadjuk, hogy közlekedni se lehessen egy hétig Budán egy reklámrendezvény miatt

birka nép : politikusok 0:2
bénák vagyunk

tőzsgyökeres budai létemre ezt például most Szegedről írom
munka Bp., kikapcsolódás máshol

SPS

… és akinek valószínűleg egy nagyteljesítményű net-scannere van, és a neve felbukkanása után félórán belül kommentel (Index, Origo/Quart, plastik, stb.) 😉

QuippeR

tamas:
talán majd akkor ragadtasd magad ilyen kijelentésekre, ha többet tudsz egy vallásról annál, amit általános iskola másodikban a Kovács Pistitől hallottál. addig meg próbáld meg nem lehülyézni az emberiség 95%-át, mert nem csak NEM MENŐ, de nevetségesen nagyképű is.

Jofkov

Bede, Józsi!

Jujj! Le vagytok maradva, mint a borravaló! Zárkózzatok fel! Magyarország jó része, ha nem is 4/5-e (lásd még: vidék, cirka 8 millió) ezeket használja a mindennapokban: zsindex, tel-aviv 2-es, 168 menóra, etc.

Kuruc info-s szleng (egyetlen szórakoztató, “máramennyire” szókimondó médium a matula óta) elég régóta!

Mit is mondhatnék,hogy stílusos legyek (régi kecskeméti punk banda)?: ÉBRESZTŐ! :-DDD

tamas

QuippeR: a) tobbet tudok, a csaladban egeszen sok hagyomany keveredik b) az emberiseg boven kevesebb, mint 95%-a hiszi el az istenbacsit-micimackot, meg a bigott amerikai es kozel-keleti nepekkel egyutt is (szerintem, csupan probaltam statisztikakbol felszorozgatni) c) miert ne lehetne az emberiseg 95%-a valagagyu?

de azert mar hagyjuk abba 🙂

katus

szerintem az air race-re hisztizni olyan, mint nyugdijaskent a sziget miatt hozongeni. kispolgari.

ha ebbol valakiknek bevetele van, es ugy tunik, hogy sokkal tobben erzik jol magukat tole mint amennyien fejfajosan kibirnak par nap hangzavart akkor szerintem kussolni kellene. foleg ha elotte egy hetig sugarban hanytal a szigeten.
(ha nem voltal a szigeten, es a repulonap sem erdekel, akkor meg nyugdijas vagy:D )

(amugy V. keruleti vagyok, erintett az air race hangzavarban, es nem, nem mentem ki ra, mert leszarom)

IIsti

Viszont, ha 210-es iq-ja lenne, akkor tudná, hogy az igazi államipénz pumpa magánzsebekbe az a forma 1, ezért a forma 1 nem menő, a rb airrace meg pont azért menő, mert megadja a plebsznek is a szórakozást.
🙂

enteomitiok

@IIsti mi a szorakozas az airrace-ben? meg ha beleallnanak a parlamentbe talan…

A.

Jozsef, total respect, az ev posztja volt!

Bede, te meg ne durcizz mar, nalad erdekesebb blogger keves van, nyilvan foglalkozik veled Jozsi. Ennyire megoszto embert meg nem lattam: rolad mindenkinek legalabb ket ellentetes velemenye van (nekem harom), az ilyesmi meg vonzza az ember erdeklodeset, mint egy feketezsakos kozlekedesi baleset 🙂

A.

tamasom, szerinted meno egy ennyire komplex dologrol, mint a vallas ilyen leegyszerusitett modellel gondolkodni? 🙂
remelem, ezt csak a nethuszarkodasnal hasznalod, es ennel melyebb ervek alapjan vagy ateista 🙂