XBOX pimpin’

Végre felpimpeltem XBOX Live-on az avataromat. Vettem (igen, Microsoft pontért!) rá “Trooper” felsőt, sisakot és “rubber chicken with a pulley in the middle” gumicsirkét is, amivel nagyon vicces animációt csinál a karakter. A hosszú szünetben befejeztem végre a Secret of Monkey Island Special Editiont, illetve a Tales of Monkey Island első epizódját is. Ez utóbbiról posztolok majd alkalomadtán.

És most pedig mehetünk vissza a balettbe ugrálni, mert hétfő!

12 hozzászólás

klarky

Józsi!

Kiszámoltad már valaha, hogy ilyen hülyeségekre mennyi pénzt költesz, mondjuk per negyedév?

pnc

A józsi szerintem pontosan tudja mennyit költ ilyen “hülyeségekre” hála a pontos excel nyilvántartásainak 😉

Matrixfan

Ezek a jó kis ripoff dolgok amivel rengeteg pénzt be lehet szedni. Hihetetlen, hogy fizetős Live szolgáltatás mellett ilyenekért pénzt kérnek. A mikrotranzakciós rendszer is szépen elkeni, hogy mi menyibe is kerül valójában. Mondjuk a másik igen értelmes jóság meg a PS Home ahol vehetsz magadnak virtuális babaszobát valós pénzért. Embertelen, hogy ezért forognak az erőművek, meg a 80%-ban hasztalan web2 mánia kiszolgálásáért. Tehát, szóval, kérlek mindazonáltal, úgymond, lényegében hihhhhetetlen 🙂

Bop

Jól veszem észre, hogy az ajándék Xboxnak az lett a vége, hogy teljesen átálltál? Ps networkon hónapok óta nem vagy fent! És Xbox avatart csiszolsz??

klarky

Azt tudja meg Jómunkásember István, hogy te Kapuk Vilmos bukszáját tömöd a dodóval.

Majd jól kitilt az áruházából.

😎