8 hozzászólás

Balambér

Alapmű. A kultúrházban(!!) néztük videóról(!!). Voltunk vagy ötvenen, a screen egy kb 60 cm-es tv volt. Ennél csak a Csillagok háborúja volt nagyobb katarzis akkoriban.

angelday tesztel

define( ‘MILYENNAP_VARAZSSZAVAK’, ‘remek kellemetlen klassz jó rossz fasza verifasza szemét cefet csodálatos fantasztikus felülmúlhatatlan értelmetlen napos felhős esős havas szeles szar király zsír banánérlelő gatyarohasztó semmilyen szokásos faja suta okádék szenzációs óriási hatalmasóriási másnap durva laza pocsék broáf pazar semmilyen plasztikus szomorú vidám vicces humoros fergeteges retek getva szutyok tré közepes mulatságos szórakoztató’ );

REAL FINAL

Balambér

azt elfeledtem hozzátenni (bár a video+TV kombóból, meg az időszak hozzávetőleges belövéséből sejthető), hogy természetesen a szinkron az a monoton, fejhangú alámondásos típusú volt még, erős kavarásban az eredeti hanggal.
nagy valószínűséggel ma már egyetlen filmet se tudnék így megnézni, akkoriban meg csurgott a pisa a lábam szárán a gyönyörűségtől …

Ger

Mém: “nem tudom mi a címe, de tudom definiálni: amiben a sárga-fekete melegítős figurával vagy a magas négerrel karatézik a Brúszli?”