Ki a gödörből

A Futóblogra készítettem az alábbi önéletrajzi ihletésű videót, amivel azt az igen komplex problémakört próbálom meg körüljárni, hogy mit kezdjen magával az az ember, akinek motivációs gondjai vannak a futással. Mivel kis költségvetésű a videó ezért én magam rendeztem és szereplek is benne.

56 hozzászólás

CharlesDexterWard

Az a cipő, ecsém 🙂 . Már csak a feszülős farmer kell, meg egy bőrdzseki, és kész is a 90-es évek első felének egyik “archetípusa”: az örök Ossian/Omen/Pokolgép rejongó 🙂

MillionStab

Tetszett! A zenei választás is tökéletes, nem a requiem for a dream zenéje? Amúgy támasznál ne told ki ennyire a segged 😀

idareeo

Nálam a cipő elvitte az egész videót, vártam a vége felé az izzadós, “na most megnyomom a végén” képkockákat, és a ready to fight arckifejezést. zene már bizonyított több ilyen videóban, amúgy nagyon tetszik, bár inkább bemutatja a problémát nem pedig azt mutatja be, például milyen jó futás után elmenni akár úszni pár hosszt, szaunázni, relaxálni stb, majd úgy felkelni mint aki újjá született.

cipő nagyon vagány, ha még tudod hol szerezted be, vagy esetleg, hogy hol tudnék hozzájutni akkor azt megköszönném.

respect.

winters

1: grat a videóhoz, egész jóra sikeredett 2: nézd meg a filmet, mert nagyon brutál

MillionStab

Szerintem pedig kötelezővé kellene tenni a filmet minden középiskolában… Nézd meg, ha van rá mód.

kocsmy

a vegerol en is hianyoltam az eye of the tigeres beindulos jelenetet. javaslom h 2. reszbe majd azt told be 😉

3. resz zenejenek pedig a live to win mehet 😀

tomsolo

én hang nélkül néztem – most épp meetingen vagyok – és nagyon vicces volt, úgyhogy remélem nem valami szomorújáték volt 🙂

Rack

Azzonnal nézd meg a filmet! Kihagyhatatlan.
Inkább vegyél ki hétfőre szabit. =)

speed

a zene amugy elcsepelt mar, de ide kurvajol illett, a képi anyag is ül hozzá, szoval 5/5, jó volt ez így vasarnap estere

idareeo

köszönöm, feltúrtam a netet jópár sold_out.jpg-be futottam de megtaláltam 120dodóért, asszem a jövőhéten megrendelem 🙂

esetleg az ilyen null’ szériás darabokhoz ami alapján te rendelted nem lehet betekintést nyerni valahogy?? ha ilyesmi cuccok vannak biztos rendelnék többet is, palack borokkal fizetnék érte 😀 lol

Takoca

🙂

megfogalmaztad az érzéseimet, csak én ki se megyek

és bocsánat de nem bírom ki: ezért a cipőért pénzt is adtál?

CsasZ

Józsi, csak azt nem értem, hogy Te mint übersznob, hogy vagy képes Nike-ban futni? Megalol.
Tavasztól menj ki a Hármashatárhegyre, az motiváló, nem a sziget.

Sir Alex

Azért így a végére megnyugodtam, h nem csak én éreztem gáznak azt a cipőt, am én is nikeba tolom, csak nem ilyenbe.

KA_Steve

Józsi vonzalma a nagyon csúnya Nike cipőkhöz valami érthetetlen, de hát mindenkinek kell egy perverzió. Vagy több.
A vid meg tök jó, laza kis koncept, pláne ha úgy lett leimprózva ahogy a stáblistában írva vagyon…

gergoke

“nikeba tolom, csak nem ilyenbe” mit tolsz bele? komolyan érdekelne.

dOMiNiS

jesszusom Budapest egyre rondabb. sorry nalam meg ez vitte el az egeszet.

PeBa

Legközelebb Fatboy Slim – Push the tempóra is vágj egy videót 🙂

vS

Hagyjátok már, jön a fém azon a lépőn, úgy jó az, ahogy van! És igen, ehhez a formához szinte minden stimmelt ebben a videoban, szóval Grat.

CharlieBrown

a szegecses nike megmozgatott bennem valamit 😀
anno emlékszenm toltál ezzel kapcsolatban valami tartalmat, hogy valaki vett és neked is instant get. azt hittem abban lesz majd a futás, és aki szembe fut feled, jól lerúgod a szegecses sarokkal 😀

janoka

Jó lett a videó, csak szerintem hiányzik a vége. Nekem csak a motivációhiányt mutatja be, azt hogy az embernek egyáltalán nincs kedve futni, ezeket viszont nagyon jól érzékelteti. Viszont hiányzik az a szintén megmagyarázahatatlan érzés a végéről, amit akkor érzel mikor megcsinálod, az az elszántség, ami közben jön meg. Hiényzik a katarzis! Vagy Te tényleg ilyen motiválatlanul futsz Józsi?
Üdv!

Rós

Nekem ebből az a tanulság, hogy aki nem fut az ne vállaljon futást népszerűsítő munkát, akkor sem, ha a Nike fizeti, mert nagyon átlásztó, erőltetett és hiteltelen lesz az eredmény.

klarky

Hát Fátter, őszintém megmondom, ez nekem nagyon tetszett. Néhol kicsit mesterkélt, eröltetett az arcod, de átjön, értem mit akartál mondani.

Amúgy a tesódnak is grat, bár azt írod te rendezted a movie-t jól mozgatta a kamerát, tetszik néhány képi megfogalmazás.

A Rekviem egy álomért című filmet pedig meg KELL, hogy nézd!

(amikor a lépcsőn nyomod a fekvőket vártam mikor vágod magad pucán, – na ott egy picit megremegtem…- de szerencsére megúsztad 😎 )

n'

józsi, azt áruld már el h földi halandó is bejuthat csak lerakni a cuccát futás előtt a sportcentrumba a szigeten, vagy az csak a kiemelelt bloggereknek jár?

Sir Alex

@gergoke A “nikeban tolom” kifejezés lett volna a helytálló, örülök, h belekötöttél. 🙂

Orosz Péter

Végtelenül aranyos volt, és mennyire gonosz, hogy mire a néző már szinte megőrül, hogy Józsi akkor most felordít és egy banzai run keretében végigsöpör a szigeten, egyszer csak vége.

gergoke

@sir alex Szememben az egyik legszörnyűbb hiba amit egymás után kétszer is sikerült elkövetned, tehát még elírásra sem gondolhattam a fenti esetben. Sajnos. Megbántani nem akartalak, nem ez volt a célom. Ne haragudj!

will

kicsit olyan, mintha a sorozatgyilkosos Dexter ötödik szériájának lenne az előzetese…

initram5

Öregem, ahogy a betonlépcsőn fáradhatatlanul edzed a tested, fókuszálsz, majd szemléled a folyót olyan vagy, mint a Szellemkutya!!

imario

ha arckönyvön lenne kint nyomnék egy dislike-ot
negyedét tudtam végignézni
remegő kamera szörnyű,elrontja az egészet