Transmit 4 jön

Napok kérdése és a Panic ránk fogja dobni a 4-es Transmitet, ami szerintem a GUI FTP programok egy jelentős királya lesz. Február óta bétatesztelem a programot, igazi finom update várható (de erről nem szabad blogolni), ezért csak a lényegi részt mondom: felvittem ticketbe, hogy legyen átrendezhető a queue ablak, sokáig rá se bagóztak, aztán a mai update-ben végre LANDOLT ez is! 2005 óta várok a funkcióra.

Uraim, egy fantasztikus korban élünk.

28 hozzászólás

tatcom

Pedig ez nem lenne akkora nagy feature amit ne lehetett volna az eddigi (3.7-ig) update-ekbe belesűríteni.

Customi

Forklift-et el kell (érdemes) felejteni – bár én pénzt is adtam érte, nem használom, mert rájöttem, hogy hulladék.

Nagyon várom a 4-es Transmit-et, én még nem láttam belőle semmit. Viszont annó vettem licenszet ehhez, a Coda-hoz és a CandyBar-hoz, mindegyiket napi szinten használom, nagyon jó programok, bőven megérik az árukat.

Dreamweavert mindig gyűlöltem a böhömsége és lassúsága miatt, a Coda viszont fürge és all-in-one – for me.

Egyszóval: juhhíííííí!

Handras

Forklift +1, mar csak azert is mert a Forklift hazai fejlesztes. 🙂 Jon a Forklift 2 is, lattam mar mukodes kozben, lesz benne egy rakas plusz ficsor.

Barnabas

Coda – Count me in. Szeressuk. A Dreamweaver-t vilag eletemben utaltam.
Transmit – Igazabol meg ki sem probaltam, nekem nincsenek nagy igenyeim FTP szempontbol. A Cyberduck tudja ami nekem kell es ennyi.
Candybar – olyan funkciokat lat el amikre en egy forintot nem adnek. (Nem is adok.)

The Hedgehog

Szép a teaser ikon is… Már itt látszik, hogy mennyire odafigyel mindenre a készítő, illetve készítők. Értékelem az ilyen nagy gonddal promózott Mac-es appokat. Windows-os platformon ritkábban látni ezt. Örülök, hogy a birkák ezen nyájában bégethetek.

kzolee

Én biztos kipengetem az upgrade árát… Még egy Coda 2.0 is jó lenne az idén 🙂 Ahogy követtem a blogjukat, kb. 10x annyi időt fordítanak az alkalmazás kezelőfelületének tervezésére, mint amennyit az egész targonca projekt felemésztett. Mondjuk ennyi ikont terveztek csak azért, hogy azután egyiket se használják: http://www.panic.com/blog/2010/02/clear/

Amúgy igen nagy király ez a Cabel, majdnem megvette őket egyszer az Apple, hogy ők csinálják meg az iTunes-t, végül mégse, aztán meg kaptak pár Apple design award-ot is…

pappito

van bizony, igen hasznos dolog. viszont én is elvagyok a szájberkacsával, ha időnként kell.

mukinyúl

Na ez jóság. Már azt hittem, abbahagyták a fejlesztést.

karon

lehet végre maximálni az up/download speedet 2010-ben, ha jól értem dollárért?

mindig annyira kiröhögtem a maces haverjaimat, mert soha egyik se akart feltölteni semmi nagyot a szerveremre mielőtt lefeküdt volna aludni, merhogy a “transmit megeszi a sávszélt”. muah?

csiga

Dögöljek meg, de én tényleg szeretek a mai napig parancssorból ftp-zni 🙂

karon

most akkor megkérdezem mégegyszer, tényleg PÉNZT FIZETTEK egy olyan ftp programért, amiben szép színes ikonok vannak, de nem lehet limitálni az upload speedet (és a fejlesztők 6-7 éve szarnak erre az ígényre), inkább beteszitek éjszakára az uploadot?

mindezt úgy, hogy van legaláb 3 ingyenes, nyílt forráskódú ftp kliens, ami ezt (is) tudja, és úgy általában agyonveri fícsörben a transmitot? (filezilla, cyberduck)

hát bazmeg, apple szoftver/hardver fejlesztőnek lenni BIZNISZ. mindegy mekkora fost csinálsz, ha illik a cupertino-i dizájnba, az összes nyomorék büszkén fizet érte.

OMFG, ez tényleg a hülyeség diadala.

mukinyúl

karon: igen, fizetünk. mi mind nyomorékok vagyunk. egyéb kérdés?

The Hedgehog

Én most a Batch Rename featúra miatt gondolkodtam el a vásárláson, de mindenképpen megvárom vele a kettes kiadást. Ha tetszik és nem csak erre tudom majd használni, akkor örömmel pengetem ki érte a dollárokat.

Zeusz

Sose akartam limitálni a feltöltési sebességemet. Minek? Nem az a jó, ha minél előbb van fenn?