iPad tok

Sokáig nem akartam, de most már biztos vagyok benne, hogy kell tok a deszkára. Ott kezdődik a dolog, hogy csúszik, ha egy kézzel tartjuk (ráadásul úgy nehéz is tartani, itt olvastátok először), másrészt egy ilyen tokkal meg lehet állítani, és ponton-touchscreent fabrikálni belőle. Némi videót is készítettem:


iPod / iPad link a videóhoz

40 hozzászólás

HaDes

hát ez az, BakondiG! nem jó ez így, Józsi! se deszkáról, se szifonról nem nézhetők a vimeos videóid. neked, mint felelős bloggernek, tenned kell ez ellen valamit. youtubra (is) feltölteni, vagy valami.
ez így jelenleg egy öngól!

idareeo

ha sétálsz vagy csak mondjuk állsz valahol és a kezedben van, bal kézzel kényelmes tartani? vékonyra hajlik, vagy vastag lesz és ráncos?

MIke

VOlt egyáltalán itt deszka-teszt (olyan igazi, sok használat után)? Mert én nem láttam…

Speed

Józsi egy ilyen blogon iPad támogatás nélkül videót felrakni… 🙁
Légyszi told Jútúbra is!

fulopszabolcs

Az original Apple tok nem korrektebb?
Ez elég “idegen”-nek tűnik.

adrianszpi

ez a griffin elég gagyi …
100x igényesebb tokok vannak ennél

ifa

Viszont, a milyen nap van nem jol mukodik, csütörtök helyett a szerdat fogadta el.

cruy

minden post után rá kell jöjjek hogy baszki ez egy király blog.
hajra Józsi

HaDes

ja. sajnos hiába lett ott időközben a link a videó alatt. szifon b.szik lejátszani

n'

óh józsi, ezek a subliminal zenei üzenetek lindának csodálatosak 🙂

alma

pedig Steve megmutatta, h kell ülni ha iPad-ozol – feltéve, h csak 1 heréd van mert különben nem fog sikerülni tartósan keresztbe rakni a lábad, mint neki

pappito

légyszi ne csinálj több olyan videót, hogy bal kezedben a kamera, jobbal meg matatsz. pont az nem látszik, amit mutatni akarsz. húsz fillér egy állvány, a legkisebb is elbírja a kamerádat. ott a legkisebb gorillagrip és nincs ez a himbálózós, szarkápkivágós majomkodás.

kösz

Zoli

Józsi, Neked is nyikorog a bőrfoteled ezerrel! Engem már nagyon idegesít a sajátom, de még nem volt kedvem nekiállni olajozni. Csinálhatnál egy postot a “hogyan csendesitsük el és mivel nyikorgó bőrfotelünket” témáról” 🙂 bocs az offért.

kapcy

zozo: az eredeti apple tok teljesen jó, bár nem bőr, így a gyerekek ujjlenyomata azon is látszik ha nem mosnak kezet kaja után 🙂

ViKo

sokkal jobb az apple-ös, tudom hogy te is rájöttél erre csak ha már kidobtál szinte ugyan annyi pénzt akkor azt kell mondani hogy coooool, de belül ott van az a bizonyos gyomorgörcs, hogy bárcsak ne vettem volna. 😀
Amúgy rettentően elrontja az ipad letisztult dizájnját ez az ízléstelen vacak. so-so

DnP

Fatter ez a “zene”… Mar csak gyozike lett volna szarabb valasztas 🙂

istván

Tudnál abban segíteni, hogy hol találok ilyent 5-6.000 Ft ért ? Eddig 8.000 Ft volt a legolcsobb amit találtam de az XMS-nél 9.900 Ft.

Köszi