CSIKIDAM!

Ez a zene volt az, ami mellett nem lehetett elmenni. Emlékszem gyerekként Walter Gabival a kocsijukban magnóról hallgattuk újra és újra visszacsévélve a számot a Balaton partján. Azt hiszem akkoriban az R-Go gidáknál nem létezett jobb nő ever.

27 hozzászólás

CharlieBrown

visszacsévélésről jutott eszembe: ODA-VISSZA játszó kazettás fejegység a gépjárműbe. 😀
Megboldogult gyermekkor!

BaLL

Ballag a Robika,
Készül a platina !
Ballag a Szikora,
Rájött a szapora.

Ballag a Robika, – Haragszik a katona
Romlik a modora. – Megvadult a falova
Ballag a Szikora,- Azt mondja, hogy: Nyihaha
Hol van a csikida ?

BaLL

majd:

Kicsi ólom csikidám,
Engedd el a csutorám !
Kicsi ólom csutorám,
Engedd el a csikidám !

BaLL

Jo az a Bumerang, az egyetlen huzamosabb ideig is hallgathato musor az MR2-n kivul.

Nem tudok a velemenyedre adni, miota a bemutaton agyonfikaztad az iPad-et.
/Remelem azert ettol meg jol alszol majd(:/

pappito

a gidák vazz télleg.

de most megnéztem amit linkeltél és hát egyrészt szar, másrészt meg ez még akkor készült, amikor nem volt teljesen tisztázott, hogy miért csinálunk klipet vmihez.

Zoli

Hétfőn Showder klubban is téma volt az R-GO. Konrétan a “Rég várok valakire, aki csak ennyit mond: he,” volt a szlogen. Szikora megkérdezte a Showder kluboks csávót hogyan udvarolt a csajoknak. Mondta hogy vitt virágot, bonbont stb. Szikora mondta hogy ez volt a looser dolog. Aki tudta a jelszót, hogy “He,” az meg dugott! :-))

Basszus ha ezt valaki 20 évvel ezelött elmondja nekem!! :-)))

PS: AKAI lemezjátszónk volt Videoton Kleopatra típusú erősítővel, és bakelit lemezen nyomattam az R-GO-t, meg a Sandokant, meg István a Kiráyt és biztos ciki de a Neoton Familia is qrta jó volt szerintem. Magnókazettán a Laserdancet imádtam, emlékeztem még rá? http://www.youtube.com/watch?v=oA6kVw8O1cE

klarky

Most év elején a Miskolci Kocsonyafesztiválon fellépett (többek közt) az R-Go is. Megy a nagy műsor, mulat az értő közönség, amikor arra lettem figyelmes, h 3 igen jó hangulatban lévő fiatalember higanymozgással imitálja a táncot. Épp kezdődött a Ballag a katona, amikor az egyik elordította magát:

Ez az Rózsi! Nyomjaaaaaad!

Azt hittem becsokizok a röhögéstől!

Ami a korképet illeti. Nekünk Videoton Aida erősítőnk volt (mamáméknál most is megvan) Pioneer – azt hiszem – Pl 200-as lemezjátszóval. Gyémánttűs apám!!!, vagy 25 éve, akkora király voltam az általánosban, hogy el sem tudom mondani.

Oda-vissza játszós magnóm nem volt (két sony deck-em volt az alsóbb kategóriából) mire meg lett, addigra lecsengett a dolog, már a cd hódított.

Gyuri

JVC kazettás magnó (csempészve), ami ***meg tudta talán a kazin a számok elejét***

Még mindig megvan.

Gyuri

***meg tudta találni a kazin a számok elejét***

bocs, néha más szó jön ki a kezemből, mint amire gondolok

MalackyMalac

Atyavilag!
Ez mar akkor is borzalmas volt. Most meginkabb… Visszagondolva azokra az idokre nekem minden fekete-feherben jon vissza.

Credo

De régen láttam. Nem is rémlett már, hogy ennyire Donald G. Jackson / Scott Shaw iskolás a rendezés. 🙂

doderer

Azt csak mellékesen említem, hogy ehhez a számhoz tutti-frutti fagylalt dukált (ilyen gépből jövő csavaros izé), ami feltételezem borzalmas lehetett (az íze már eltűnt – nem vagyok egy Proust), de néhány balatoni szezonban tarolt (sztem. valami Terence Hill film okán).