ESL Classics: Rapha vs. Cooller

Az utóbbi idők legfantasztikusabb videója:

Az egyik játékos utólag stúdióból végigelemzi a játékot és a stratégiát, helyenként belelassítanak az akcióba, hogy még szemléletesebb legyen. Nekem, egykori “quake” hobbistának fantasztikus volt ez a 20 perc. A QuakeLive jól láthatóan nem csak arról szól, hogy megyünk és lövünk, hanem gondolkodnak is elég sokat, illetve számoljuk a respawn megjelenéseket. A skilleknek persze meg kell lenniük: bunny, rail, pozícionált rakéták.

Aki türelmetlen: a meccs a videó 4. percétől kezdődik.

18 hozzászólás

xEon1337

Az egy Sennheiser pilóta füles, elég jó zajszűréssel 🙂

v150r

jah, cooller még mindig a toppon van. amúgy nem tudom, de nekem valamiért furcsa volt a quake live fizikája a q3-hoz képest, azért nem is játszom vele (osp nélkül is).

pappito

ez klassz volt. Azt külön szép látni, hogy a csicsásra díszített játékokból mit tartanak meg a profik. antialiasing meg élsimítás, mi? Francokat. meszelt fal és 10 poligonból megoldott rukettarobbanás.

nagyon kemény dumák hangzottak el “és akkor tudtam, hogy van még 6-8 másodpercem amig újra lesz piros páncél”

le a kalappal.

Lacc

Q3ban a bunnyhop kifejezetten egyszerű szerintem, a rail sem egy nagy kunszt, csak gyakorolni kell. Viszont fejben tartani mindent (mikor spawnolnak a cuccok, stb) és annak megfelelően a lehető legjobban játsznai, na az nehéz 🙂

fraki

tf2-jatszmakkal is lehetne ilyenmelysegu elemzéseket végezni, talan csinalnak is. meg erdekesebbek is a csapatmanoverek. a respawn timingot figyelembe venni tkp alapvetőnek mondható dolog.

misran

Ez innentől nem szórakozás, hanem kőkemény munka. Fujjj. 🙂

RustyRush

Borzasztó, hogy hány órát játszottam ezzel a játékkal. Már égtek a szemeim este… Ráadásul – bár szerény vagyok 🙂 – de rohadj jó is voltam benne.
Milyen topa a grafika mostani szemmel – bár mostanában meg már nem csinálnak ilyen játékokat (vagy én vénültem meg 🙂

speed

en q3ban sosem jutottam el sajna a komolyabb, mas eloszereplokkel jatszunk szintre, mert a neten nem sikerult jol elkapni a dolgot, lan partikon meg inkabb anno a CS ment… de egyszer talan… 😀

Falcon

Itt az ideje feleleveníteni a “PC gaming halott” c. hitvitát 🙂

matyee

Mekkora gagyi vacak ez a QuakeLive (Quake3) a quakeworld után. Full spammelés az egész. QW 4eva!

Fenriz

Én sokat tanultam, hogyan mozogjak ezen a pályán. Köszi