Szeptember 1 – őszi Apple zenei keynote


grafika a hivatalos meghívóból

Ahogy azt már megszokhattuk, idén ősszel is jelentkezik kedvenc kaliforniai cégünk a szokásos iPod termékfrissítéseivel. Ezúttal arról szólnak a pletykák, hogy jön a FaceTime képes iPod touch, illetve egy átdolgozott Apple TV is a boltokba kerül (szörnyen olcsón, $99-ért és sorozatokat is bagóért vehetnek majd — az amerikaiak, itthon ne aggódjatok, nem 20 rugóba kerül majd és iTunes sem lesz hozzá).

Én azt remélem, hogy a régóta esedékes iLife és iWork alkalmazáscsomagokat is frissítik majd, erről is lehetett korábban hallani, remélem nem felejtették el azokat sem. iTunes frissítés is várható szokás szerint, de attól sem kell félni, hogy egy egyszerű, pihekönnyű alkalmazást kapunk majd, az iTunes folyamatosan csak dagad, egyre inkább feature-nehéz.

Találkozunk jövő héten szerdán este 18:30-tól itt, a Plastiknation adásban!

19 hozzászólás

Rolcsika

Remelem Jozsi, azert addig meg postolsz par cikket, mert mi lesz velem olvasni valo nelkul.. 😀

darius

minden nap, ez tök jó meg minden, de a keretet a képről kapd le azért 🙂

MacDonát

Keynote pont a születésnapomon.
Ne legyen a nevem MacDonát?:)

Mond Józsi hogy kerülnek a kis T(witter) kockák szavak elé?

musaka

Felteszem ide is a kérdésem a FaceTime-mal kapcsolatban:
ha tényleg igaz, hogy minden FaceTime aktiváláskor (settingsben) küld egy sms-t az USA-ba, ( szifon.com/2010/08/05/telenor-es-a-facetime-telenor_hun/ ) Gondolom a telefon azonosításához szükséges a neten. Ezt hogyan oldják meg? Vagy ez csak arra van, hogy a nem támogatott szolgáltatók hálózatán ne lehessen aktiválni a FaceTime-ot? iPod touch-hoz meg ez a lépés kimarad??

.r.

azt jól mondod, hogy dagad az iTunes.. de pont emiatt használják egyre kevesebben! én pl kezdek leszokni róla mert nincs sem iPodo-m sem iPhone-m és semmi szükségem egy olyan rohadt nagy dög mamumtra mint ami az iTunesből lett! pedig szerettem.. RIP! :O

travis745

AD ez még viccnek is rossz:P Nekem múltkor behalt a vinyóm és Wint használtam majdnem 2 hétig. Sokan szídják az iTunest de sztem a legkényelmesebb, winampnál majdnem hülyét kaptam, hogy mindig be kell huzogatni mindent…

.r.

micsoda? amp?? ahh.. én inkább abban reménykednék, hogy kiad a steve egy iTunes light-ot! ami csak lejátszani tud.. az a baj, hogy abbol indulnak ki, hogy milyen fasza lesz ha mindent egyetlen programmal meg tud valaki oldani.. hát szerintem nem! ez egy akkora mamumot eredményez mint amilyeneket a régi windózos korszak alkotott.. fél óra mire elindul… és ez a baj az iTunessel is.. ha nem friss (1 hónapos) az OS telepítésed akkor rohadt lassan indul el! 🙁

pappito

az itunesnek járna már a faszkorbi, pedig szeretem.
leginkább azt szeretném, ha nem kéne geniust (ami jó, mellesleg) meg store-t meg babámizéjét betölteni, csak ha szeretnék ilyesmit.
albumok meg playlistek meg play gomb – ennyi elég is lenne a jelenlegi felületen.

Adrian

Tehat itthon minimum 49990, vagy inkább 59990 Forint lesz.

Kosztalma

iTunes 4.0 1 pattanással megnyílt G3-as iMac-en Tigerrel. Erre kéne visszajutni. Amíg nekem G4-es mini-n a 9-es iTunes 25 (!!) pattanással nyílik meg, addig reménytelen a dolog.