19 hozzászólás

karon

nem először fordul elő, hogy nem működnek az embeddelt vimeo videók: hiába klikkelem a play ikont, semmi sem történik a plastik főoldalon. ha belemegyek a posztba (mint most, kommentezni) akkor már jó. wtf?

win7, firefox 3.6.8, flash 10.1

jplush

Hu ahogy elnezem ezeket a testeket, mindenkire raferne egy “kis” sport. Na meg ezek a furdo nadragok, Jezus! 😀

greg

akin szétreped a cicaman póló, az én vagyok. és bár a hideg miatt réteges öltözködéshez folyamodtunk, azért a kis sport valóban elkelne. és nem a wii sport fajtából… 🙂 a Józsi féle “balanszoltabb” kifejezés, annyit tesz, quakelive-ban több ideig tudott két halál között menekülni a rakéták elől. 😀 és ha a másik széles hátú (khm) quakelive sport embert nézte vki a carbonfools basserosának, akkor az nem nyert. a quake player trn. (designer fame http://trn.hu/)

matyee

Nem balanszoltabb a Qlive csak lassú QW-hez képest… Ezt mi sem bizonyítja annyira, mint a meccsek eredményei. 2-1, 4-2 meg ilyen viccek… FPS-t nem azért játszik valaki, hogy tápoljon 10 percig, közben meg railezzen párat, hátha betalál. QW4eva, mai napig legskillesebb játék!

Daniel

a búvározós medencébeugrós performance-nak mi volt a célja? próbálgattad a búvárkodást?

wendriner

konkretan a kek fecskes nyomasmeros buvar-szakit neztem a Carbonfools basszerosanak.

GeneticHUN

Húúú.. egyik szebb mint a másik 😀 A vihogó egyszálbelüről nem beszélve 🙂 Gyerekek a csukló “sport” nagyon kevés! 😀 Bocs… 🙂