22 hozzászólás

Balambér

@zamar

Ha Pesthez képest van messze, akkor van valami hasonló dolog a Közlekedési Múzeumban is ‘Űrhódító’ címszó alatt. Persze azt nem tudom, hogy ott is ki lehet-e próbálni a cuccokat, vagy az tényleg csak csupán kiállítás.

Tamás

jajj, de kár, hogy nem leszek szegeden jövő hétvégén, ez a szüleim házától pár sarokra lesz. 🙁

Mári Zsolt

Sziasztok!

Én vagyok a kiállítás főszervezője. Csak egy észrevétel:

Szerintetek én miért szervezek ide szegedre ilyen kiállítást? Mert Pestre nem tudtam elmenni 🙂 Tessék megszervezni nálatok! Ha megkerestek emilben tudok tippeket adni!

Üdv!

NGYR

Hohohóóó, megyünk 🙂 viszem a gyerekeket is, amiről eddig csak meséltem nekik most megnézhetik…

Mári Zsolt

Aki teheti, kérem terjessze az igét, iwiw-en, facebook-on, (keresd meg az események között, és meghívhatod az ismerőseidet) fórumokon, stb. Köszönöm!

initram5

Hajrá SZEGED! Budapesttől 90 perc az út, gyertek, csináljunk egy Plastik Meetinget! 🙂 Sőt, ha már informatika és Szeged, akkor erre is vessetek egy pillantást:

Európában egyedülálló informatikatörténeti gyűjtemény Szegeden az önkormányzat és az egyetem támogatásával. 200 tonnányi hardver:

http://www.infmuz.hu/Kepek.htm

kuf

Oriasi like es ne fikanak vedd,

OFF

de 2010-ben .uw.hu domain-t már ne :((
Hasonloan kiabrandito barmilyen hirdetesen egy @freemail.hu @citromail.hu emailcim.

ON
honnan vannak a gepek? Sajat gyujtemeny? Sakman, Bear^tm-nek is eleg szep gyujtemenye van, de sztem ismered is oket 🙂

Mári Zsolt

Kuf!

Nem veszem fikának … Jelenleg annyira meg vagyok szorulva (de tényleg, minden pénz benne van a kiállításban), hogy még egy domain bejegyzésre sem telik… Tudom, csak pár ezer forint, de hát ha üres a gatya zseb :-(.
A gyűjtemény nagy része Sakmané, én “csak” a rohangálást és a szervezkedést teszem hozzá, illetve egy-két kütyüt, olyat, amilyen Sakmannak épp nincs :-). Bear-t sajnos nem ismerem, de gondolom ő az Amigás Bear, vagy tévedek?

Mári Zsolt

Ja, igen.

Az informatikai múzeumból is hozunk cuccot, lesz egy ibm 3270 terminál (működik!!), egy 7mb-os vinyó meghajtóval, valamint egy faxgép is.

Robi

De jó! Csak egy megállóval kell hamarabb leszállnom. 🙂 Végre valami, ami itt van a “szomszédban”! 😀

fogtunder

ezt a mázlit, pont 2 perc bringával 😀 kösz, hogy szóltál, nem is tudtam volna róla.

SakmaN

Hello Mindenki! Ott voltunk, elfáradtunk, de mocskosul jó volt. Angelday-t nem láttam… 😀 Jövő márciusban a Csokiban (Csokonai Műv Ház Rákospalotán) lesz a következő (szám szerint a HARMADIK! Bp.-i), illetve jövő októberben Szegeden ismét nekiugrunk, persze nagyobb területen, több cuccal (voltak apróbb korlátok, plö a 200 db kvarcjátékból amit levittem csak 30 darab került bemutatásra üvegezett asztal hiányában, pedig még többet is tudtam volna vinni :-D), 3 napos nyitva tartással, és remélhetőleg nagyobb média nyilvánosággal, stb. Zsolt már szervezkedik, remélhetőleg… Legyetekjók! Sak

http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/10/bit-retro-a-rendezvenyhazban-fotok.html