Egy toll

Már régebben kiszúrtam a fiatal banki biztonsági őr tollrajzait. Ma végre sikerült lencsevégre kapnom egyet:

Egy A4-es papír és egy készpénz befizetési bankos toll kell hozzá. Satírozó mozdulatokkal készíti, általában valamilyen autós témájú alkotást készít, volt egy A4-es méretű kamion is egyszer, azon is beszartam. Kiállítást is lehetne rendezni a biztonsági őr tollrajzaiból. Szerintem néhányat bankos fejléces papírra rajzolta, úgy még nagyobb az értékük.

A kép készítéséről: fejjel lefelé sikerült csak fotóznom egy óvatlan pillanatban, aztán iPhone-on Photoshop segítségével croppoltam, forgattam, majd twitteltem. Fantasztikus, hogy manapság mindezt már telefonról lehet intézni, mindig meglepődök. (Főleg, hogy a Photoshop nem volt épp a telefonomon és a 3G hálózatról kellett először gyorsan húznom egyet.) Gigalájk.

25 hozzászólás

muturko

Elemhetsz titkos ügynöknek. A biztonsági őr meg festőnek… illetve rajzolonak. 😀

Fabók Péter

Még a végén felfedezik 🙂 Aztán mehet énekelni az ikszfaktorba 🙂

Levente T.

Zsírkutya! Talán fel kellene karolni. Ha legközelebb arra jársz, kérj tőle pár rajzot.

CharlieBrown

a sár dinamikája nem az igazi, mindenesetre nem rossz 😀

az mondjuk elgondolkodtató, hogy mégis _mi_a_faszt_csinál_ ha oldalba böki egyszer a bankrabló bácsi, vagy egy ellenőrzés épp az alkotói fázisában lepi meg 😀
…őőőőőőőőőpillanat…..még befejezem ezt a vonalat… 🙂

Laci Today

“a sár dinamikája” :)) eddig a pilllanatig azt hittem, hogy az autó mögött nádas van, és az autósok kiszálltak nézelődni… szerintem nádasnak is teljesen jó!!

Csuki

A rajz nagyon jó. Tehetsègesen rajzol annyi biztos, de hogy a munkája lényegét a figyelèst nem teljesíti rendesen az is biztos. Persze megèrtem èn hogy nem rámolnak ki naponta egy bankot, de ha fény derülne a nevère bajban lenne.

komment

Nem biztos, hogy annyira tehetség, mint inkább a sok “gyakorlás” eredménye egy ilyen mű, vélhetően ezer meg egyszer már lerajzolta, mindig tökéletesített valamit a motívumokon, egy kollektívában, talán már más is figyelt fel olyan munkatársára, aki mint egy melléktevékenységként “ugyanazt” rajzolja nap mint nap

zsoltu

na erre varrj gombot: tegnap amikor megnéztem a postot, olvasás közben hívott egy haverom, (nem az általam ismert számáról), annyira belefeledkeztem a nézegetésbe, hogy a “milyen számod van neked” kérdés helyett, a “milyen tollad van neked” jött ki.

oké. második fejezet. ma nézegetem az oldalt, ide pörgetem a lapot ehhez a bejegyzéshez, erre megcsörren a telefonom, ugyanaz a haverom hív.

nem vagyok matekzseni, a srác úgy évente 2x ha hív telefonon, skype szoktunk beszélni. most akkor ezt hogy?