Hálaadás

Az amerikai telepeseknek köszönhetően most jól bevásárolhatunk magunknak 1 dolláros (€0,79) alkalmazásokból. Tegyük is meg! A Toucharcade remek posztban foglalja össze, melyik kiadó milyen olcsósággal jelentkezik. Én most csak egyetlen játékot, a Chu Chu Rocket-et vettem meg magamnak €0,79-ért (HD €2,39), de már most látom, hogy endless funnak ígérkezik.

Egy klasszikus Dreamcast logikai játék, amiben először volt “online” mód és ezzel árulták ezt a fícsört a kis japánok. A játék rém aranyos, kidolgozottsága persze japán-gagyi, de szórakoztató és gondolkodtató: egereket kell rakétákba eljuttatnunk a pályák elején kis nyilak lerakásával. Az egerek mindig az óramutató járásával megegyező irányba fordulnak és rohannak tovább. Multiban (WiFi max négy játékos, de van GameCenter mód is — nem próbáltam) pedig egymás szopatása a cél. Az iPad változatban egy deszkán is négyen játszhatunk.

update: nem bírtam ki és megvettem a szintén leértékelt Settlerst is €0,79-ért. Gondoltuk volna annak idején, hogy a 2010-es gaming így néz majd ki? Játékdömping iOS-en és dealek böngészése? 😀

19 hozzászólás

n'

múltkor nem arról volt szó hogy lakás kell és nem játékra b@sszuk el a pénzt?

Balambér

azt jól látom, hogy ez ilyen máshol IP-s cucc? mert az NFS-t pl. marhára 4 euroért akarja nekem adni, annyit meg nem adok.

payskin

Hoppá, egy pillanatra megcsapott az iPhone-vásárlás gondolata! Aztán észhez tértem, de a Settlers grafikája kiköpött Settlers III! Best Settlers eva’: Settlers III. 😛

klarky

@payskin: olvasd el a store-ban, alatta az egyetlen kommentet! Idézem:

Customer Reviews
nem szép!

by Btr475320

ahhoz képest, hogy milyen komolynak van beállítva, harmatgyenge a grafikája, sőt, kifejezetten csúnya, és ez élvezhetetlenné teszi az egészet!

Akkor most hol az igazság?

payskin

Most erre mit tudok mondani? Olyat, ami nem sért meg mindenkit, akinek iPhone4 van a tulajdonában? 🙂 Nekem ez a 4 kép 1:1-ben visszahozza a Settlers III hangulatát. 1998 december. Első nekifutásra másfél nap felállás, evés, ivás és egyéb szükségletek elvégzése nélkül… 🙂 Ez a játék szerettette meg velem a stratégiát.

Mindenki más azt mond, amit akar, és tiszteletben tartom, bármekkora hülyeség is legyen.

klarky

@Zila: itt a képen tetszik!

A vélemény amit megosztottam nem az enyém volt, a kép alól másoltam ki, valaki ezt írta oda!

Balambér

Nekem kb. fél éve megvan a Settlers. Szerintem szép is meg jó is. Abszolúte visszahozta a régi Settlers ‘fíílinget’.

WTF

Ha a jég set radio-t visszahoznák a dreamcastes időkből, na akkor én is lefosnám a bugyingómat. De ettem sima ps1-ről is lehetne retro gammákat visszahozni, plö frász, vagy az első tomb raider. Vinnék mint a cukrot.

WTF

Szorri, jet set radio akart lenni, iPad autocorrect rulz 😀

WTF

Wow, most nézem, hogy ki kéne kapcsolni az autocorrectet, ” plö frász ” 😀 az meg plö crash akart lenni :D:D amúgy damnyouatocorrect.com mindenkinek a figyelmébe ajánlható aki szenvedett már ezzel a fícsörrel, szétröhögtem az agyam…