13 hozzászólás

SeRapH

Néha könnyezek a faszságokon amiket magyaráznak a kedves “hozzáértők”, de komolyan. Legalább utána lehetne olvasni a témának mielőtt egy ilyen cuccot összehoznak.

turista

Szakadát István egyetemünk (BME) egyik legnagyobb hatású oktatója

Svindler26

Jól jött le nekem hogy téged ebben a videóban oltanak?

SeRapH

Btw amúgy is régóta tervezgetem egy ilyen mario-játékos írás elkészítését, de úgy felnyomtam az agyam ezen a podcasten hogy be is fejeztem, és kipostoltam. Gameboy-snes tekintetében ugyanazokat a játékokat favorizáljuk a beszélgetés alapján.

Ger

Jó és érdekes riport volt. Akkoriban érdekes módon mindeki más irányból nézte a netet, olyasmi volt, mint valami szigetvilág. Én speciel nem igazán néztem a BME-hálózatán kívülre, mert a koleszos szervereken is megvoltak a csajok.

Balambér

igen, de a csajok a karmankoliban (szerver) voltak…
legalábbis amikor én sch-es voltam, az volt az ultimate source

Ger

Amikor én, akkor az EVTSZ4 nevű szerver. De én nem voltam sch-es, csak benn lógtam az évfolyamtársaimnál.

greg

amikor én kezdtem internetezni, még nem így hívták 🙂 az email címben nem @ volt, hanem % és ha jól rémlik vmi UUCP néven futott a hálózat. aztán olyan rémlik, hogy nemhogy nem volt “böngésző”, de az ftp-zés is olyan tetü lassú volt, email-ben küldtük el hogy “cd /public” és “dir”. megjött másnapra a válasz, akkor írtunk egy levelet “cd /porn” és “dir” … hatalmas kincs volt egy-egy ftp szerver félkész site-map -je.

a fentiekhez kapcsolódóan, aki szereti a “felolvasó esteket” az nézegesse, hallgassa a konnektor podcast heti adásait: http://konnektor.org/tag/podcast

RustyRush

Ez a betárcsázó hang a háttérben 😀 Istenem, de emlékszem 😀 Sőt… utána bejöttek ezek a netquick csomagok vagy mik. postán meg ilyen helyeken lehetett venni 4-12 óra internetet… fel nem fogom, hogy bírtam ki velük :)) szép emlékek…