13 hozzászólás

Az Ember, Aki Létra Akar Lenni

fatso: Lehet, hogy csak egy joghurtot kért szalonnával. Sok szalonnával.

Dervenkal Egon

Alapvetően ellenzem a légi krapulanciát, azonban van az helyzet, amikor a szalonnás joghurt bekavar. Ezt nálam no-win helyzet, de inkább a krómkagyló!

Marci

Gaboro: A havazás miatt nem törlődnek automatikusan a járatok, nem kell a felhajtás.

Balazs (a masik)

Nem automatikusan, de 16:20kor nyitottak csak meg ujra ferihegyet.

Gaboro

@Marci A Gatwick reptér kirobbanó örömmel értesíti az utazni vágyó közönséget, hogy a reggeli havazást követően sikeresen lerázták magukról mind a tíz centiméternyi jeges csapadékot, és a délután során, mintegy három óra magasságában ismét képesek lesznek beindítani a szolgáltatást. Késések, járattörlések természetesen továbbra is előfordulhatnak, mint ahogy az easyJet, a British Airways, valamint az Air Lingus le is mondta a nap további részére a szereplést. Történt ez különösebb felhajtás nélkül, mondhatni automatikusan, mint mindig, mikor Holle anyó dunnáját, vagy akár csak kispárnájának egyik sarkát rázogatja Anglia felett.

aleksander

Józsi: megúsztad

Gaboro: ne is mondd, f*sz kivan. Már a reptérre tartottam, amikor derült égből tonna hó – és még jó hogy út közben csekkoltam a lutoni reptér honlapját, így nem mentem potyára. Ha ott kapott volna el az infó, akkor garantáltam átmentem volna ‘májköldögleszes’ összeomlásba.

Így volt helyette sör. Pubban.

Hétfő. ET…Home. Talán.

dawey

naiv vagyok ha nekem errol csak a Macskafogo idevago resze jutott eszembe? 🙂

Szív Jobs

legalább most már lesz májkert megint óriás surimivel