London 2. felvonás

Londonban vagyok újra, néhány napra még ki kellett jönnöm januárban is. Másik hotelben vagyunk, a város teljesen másik részén, de az angol reggeli az fixen érkezik:

Este elmentünk egy kínai étterembe, tökéletesen a helyi Wang Mester Konyhája típusú étkezés volt, autentikus kínai sör, a végén az alábbi számlát adták át:

Valahogy kifizettük, hazamentünk, bestrongbowztunk a bárban, most itt vagyok, kicsit nehezemre esik gépelni, úgyhogy inkább bealszom én is.

25 hozzászólás

TBS

Höhö, megint fotós beszólás lesz. 😀

Picit ügyelj arra legközelebb (ha van rá igényed), hogy az asztal széle – ha látszik a képen – párhuzamos legyen a kép szélével, illetve a kivágásból is túl sok minden lóg ki. (Villa, ibrikek.) Úgy látom, hogy “készültél” a képre, ennyi rendezgetés még belefért volna az ütős végeredményért.

Zeusz

Sztrongbit lehet itthon is kapni a madarasban, ha van eszed, Magners-t iszol, az a fasza cíder.

lsg404

TBS, nekem meg így tetszik jobban, mert ez nekem az, hogy “egy blogger lefotózta a reggelijét”, úgy ahogy éppen ült, és látta a szemével, nem a rendezgetés, bevilágítás, DSLR, utómunka, fiszfaszom, aminek úgyis az a vége, hogy jössz, és bekommenteled, hogy miért nem jó. Vagy 8 másik.

vycman

Az a kenyér törve vagy harapva van? Képről úgy néz ki, mintha harapva lenne. Azt meg ugye nem illik étteremben. 🙂

balint

Ha máshoz nem is, de a reggelihez marha mód értenek az angolok. Bár ez a kolbász nekem ránézésre gyanús, a többi viszont elég nyálcsorgatós. Ehhez még egy jó vödör, mérgegerős feketekávé és máris tökéletesen indul a reggel. 😀

Zeusz: A strongbow vs magners vitában én is az előbbit preferálom, bár többen állították már nekem is, hogy a magners jobb, nekem valahogy azonban túl száraz volt. De cider az királyság. 😀

Féregfecó

csak szerintem undorító és gyomorforgató reggelire ennyi mocskot megenni?

vycman

Ez egyébként az “extra” reggeli. Alapból csak kenyér van, amit megpiríthatsz, sajt, dzsem, vaj… Esetleg vmi édes péksütemény, amire tehetsz cuccot az előzőekből. Dzsúsz, almalé, kurvaszar kávé (ha az övékét iszod, és nem magadnak csinálsz nescafét) és a híres tea… Szóval a plain reggeli 7 napon keresztül enyhén szólva unalmas.

macskamenta

Az angol reggeliben néha szokott lenni black pudding is, ami a véreshurka angol változata, egész jó. Az angol kolbász paprikamentes, “fehér” színű. A jó minőségűek finomak, az olcsók leginkább szójából és vízből állnak, olyanok is.

Egy ilyen reggeli után nem is csoda, hogy az angolok letudják az ebédet egy háromszög alakú szendviccsel és ecetes-sós csipsszel:) Ez utóbbit közel 3 év ittlét után sem bírtam megszeretni. A Marmite-ot sem…

Andras

mondjuk inkabb reggelire egyen az ember ilyet mint vacsorara 🙂

Andras

elnezest, termeszetesen ha az ember nem ejszakas melot uz 😮

Sir Alex

Mit nem adnék most egy angol reggeliért! Sőt, már 2 tükörtojással, és egy márkásabb paradicsomos babbal is meglennék!

FB2

FYI, a Strongbow csapból jött, ezért választottuk egyéb cider italokkal szemben.

tyler durden

Hm nyami. Hétvégén szoktam ilyesmit enni, jó kiadós. Hétköznap sajnos nincs rá idő.

vycman

Ezesetben nem szóltam, azt nem figyeltem, hogy vajazva van, első pillantásra nem tűnt fel.

truhali

Durva ez a reggeli, csak ránézek, és kész a koszorúér elzáródás :_D

Mefi

Az angol reggeli volt az egyik legjobb dolog Londonban, pedig nem vagyok reggelis. Az egyetlen baj vele, hogy a harmadik-negyedik napon már elég unalmas.

trfx

Londoni kollegaim felvilagositottak hogy a Strongbow nem “proper” cider. De tenyleg az a legolcsobb cucc, minden Tescoban kaphato. Magners, Bulmers is jobb nala, de ha betersz egy piaboltba, ott lehet valogatni a jobbnal jobb minosegi es vintage cuccok kozott.