Kupon

Kedves Józsi!

Mint lelkes olvasód és újdonsült szifon 4 tulajdonos fordulok hozzád.
Rendeltem a ZAGG-tól egy invisibleShield-et és kaptam hozzá kettő
darab, 25%-os kedvezményre jogosító kódot, amit még 7 napig lehet
felhasználni. Mivel nekem most nincs szükségem más termékükre, nagyon
szívesen felajánlom ezt az olvasóközönséged részére. Amennyiben te,
vagy valaki igényt tart rá, jelezzen ezen a címen.

Üdv,
Attila

Akit érdekel, a kommentek között dumálja le Attilával. Én csak annyit kérek, hogy olyan jelentkezzen, aki tényleg vásárolni is akar, nem csak lecsapni a kuponra.

10 hozzászólás

Somez

Amilyen brutálisan nehéz feltenni jó minőségben az invisible shieldet, feltehetően a vásárlónak szüksége lesz még arra a két kuponra.

Grafit

Ellenben ha elhasználódik, vagy lejön a Shielded, akkor itthon is cserélik ingyen. Élettartam gari. Én Lengyelországban vettem fél éve.. és a hátlapi fólia nem rögzült valamiért rendesen.
Írtam az itthoni forgalmazónak egy mailt és jött a válasz, hogy postázzam a sérült fóliákat nekik és már küldik is az újat. Meglepődtem. 🙂

nehaiu

Hasznos amúgy a cucc, úgy értem, hogy tényleg nem látszik a tapogatás nyoma a készüléken? Engem például nagyon zavar, hogy állandóan törölgetnem kell a kijelzőt.

Koczka

Huuhhuuu en a minap terveztem, hogy veszek. Nagyon megkoszonnem, ha az enyem lehetne, nemreg lett iPad em es nagyon tetszett, hogy nem latszik, hogy rajta van!!!
Mail: nono1994007 (kukac) me (pont) com

AntiHero

Én is igényt tartanék egyre ha még megvan. Köszönöm 🙂

idareeo

Nagyon örülnék ha megkapnám, iPad2-re pattintanám fel reményemim szerint, remélem én leszek a KIVÁLASZTOTT 😀

dareiosz (kukac) gémail

előre is köszönöm, bárhogy legyen 🙂

Attila

A két kiválasztott Koczka és ldareeo kollégák lettek. A kódokat már el is küldtem mail-ben. Bocs Antihero, de nem írtál címet így nem neked küldtem. Valószínűleg a két szerencsés is kapni fog ilyet, ha vásárolnak és talán az egyiket felajánlják neked 😉

poTomek

Tipp: iPod Touch 4G-re vettem első nekifutásra teljes védelmet kínáló fóliát (Maximum Coverage). Mint Somez is írta, marha nehéz properül felrakni ezeket a cuccokat. Az íves felületeken a sarkoknál nem akart megtapadni. Aki még nem csinált sosem ilyet annak nem ajánlanám. Viszont a Zagg kínál olyat is ami a kényes helyeket nem fedi, cserébe könnyebb a felrakás (Easy Install). Ezt már sikerült installálnom szépen.

Mindezt azért is írtam le, mert az iPad 2G is hasonló háttal rendelkezik mint a Touch (meredekebb ívek). Meggondolandó, hogy a sarkok védelme ér-e annyit, hogy esetlegesen elcsesszük a felrakást.

(A Zagg oldalán a lehetőségek között váltogatva képen is láthatjuk, hogy mi a különbség az egyes változatok között.)