40 hozzászólás

morello

…Hamis átkos burzsujok, szükség rátok nincsen,
Halálotok többet ér itt, minden földi kincsen…

jajj

József volt Neked egy cikked pár hónapja a spórolásról és a lakáskérdésről.
Látom csak enyhe fellángolás volt, mert uj lapos plusz habzsidőzsi megy mégiscsak. 🙂
Üdv,
a lelkiismereted!

Baggio

Van aki megteheti, hogy 5800 forintos borokat iszik es kozben sporol. Masok szinten megtehetik, de mast helyeznek eloterbe es sirnak, hogy jajj-jajj, de draga bor – persze masra siman elvernek ennyit vagy tobbet. Aztan vannak azok, akik szinten vesznek ennyiert bort (meg mast), de sporolni mar nem tudnak mellette, igy ok is sirnak, hogy rohadjal meg. A vegere hagytam azokat, akik se a bort nem tudjak megvenni se sporolni nem tudnak ok is azt mondjak, hogy rohadjal meg, bar ez mar inkabb mashova/masnak szol leginkabb 🙂 Szerintem is lehet ennel olcsobban jo (finom es jo minosegu) bort venni, de ha ez kell, akkor csak annyit tudok mondani, hogy egeszsegedre Jozsi 🙂

piguet

arról is érdemes lenne egy bejegyzés, hogy a híres KopÁr mostmár miért hírhedt KopAr…. szerintem olvass utána mielőtt rendelnél!

nehaiu

Elég közvetlen posztot írtál a spórolásról, meg hogy mire nem költhetsz majd a jövőben, persze egy bizonyos cél érdekében. Ezek után viszont nem lenne szabad meglepődnöd azon, hogy néha visszahallod ezt. Emiatt kezd kicsit hiteltelenné válni az az egyébként teljesen korrekt poszt.

A.

mostanaban koltozok haza, asszem, nem rendelek elore 24 palackkal. inkabb vegigprobalom, hogy mik a kiraly magyar borok mostanaban. kemeny melo lesz, de hat nem habostorta az elet.

epp ezert le is csapok a Jozsit kioktatokra: mondjatok nekem 5 meghatarozoan jo bort fele-harmad annyiert, mint a gere kopar, ahol meg lehet kezdeni a baratkozast a magyar borokkal! nyilvan a ar es a fellelhetoseg bonusz pont.

csite

@A: Weninger Cab. sav. 2007, Orsolya Hetedhét 2008, Ráspi Kékfrankos 2007, Heimann Cab. fr. 2008, Bolyki Indián nyár 2008

dzsoki

Pár éve volt szerencsém kóstolni egy – természetesen – korábbi évjáratot, nagyon oké. Az ára már akkor sem tetszett, de ez mindegy, ha valaki ki tudja fizetni kifizeti, ha nem, akkor majd iszik mást. Egy kóstolást viszont tuti megér ez a bor, nem kötelező ipari mennyiséget rendelni.

A zsebedben turkáláshoz: aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha… 🙂 Már akkor is azt gondoltam, hogy kár volt ilyen mértékű részletességgel megnyilatkozni ebben témában, most kapod is rendesen a számonkérést, kritikát.
Más dolog anyagi biztonságban, átlag feletti életszínvonal mellett úgymond spórolni (inkább félretenni, megtakarítani), mint állandó harctéri idegességben. Az olvasótábor pedig elég vegyes összetételű, nem csoda hogy jön egy-egy – olykor jogos – beszólás.

A posztban termékmegjelenítés látható.

hakapeszi

Ugye az megvan, hogy egy palackot nem lehet rendelni? Pedig nekem nem kell egy ládányi 🙁
Előjegyzési mennyiség: kizárólag bontatlan, 12-es faládában.

cegg

btw ezt mindenhol ennyiért lehet előjegyezni, nem csak (az egyébként elég lehúzós, de itt épp korrekt) bortársaságnál. később 7950 huf lesz elvileg.

@A. irány bármelyik pince villányban, badacsonyban, egerben, akárhol. isteni borok vannak ennek a töredékéért + vendéglátás + mosoly.

Dragan

Józsi, azt ugye tudod, hogy a rendszerváltás óta ez a legszarabb évjáratuk? 😀

kuf

tobbszor kostoltam, nekem nem jott be, pedig tobb evjaratot is volt kozte.
Az Athus cuvee illetve Rose cuvee-juk viszont korrekt es arban is olcsobb palackok.

Mivel engem is erdekelt, tavaly szemelyesen rakerdeztem Gere felesegenel, mitol valtozott Kopár-ról Kopar-ra a név, a név levédése áll a háttérben.

Egyébként nem az 1.5l-es Magnum a legnagyobb a Kopar-bol 🙂
http://kepfeltoltes.hu/110404/koparsor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Adi

De jó, hogy nem szeretem a bort, nem kell ilyesmire költenem. 🙂

sylverdevil

én úgy tudom azért Kopar, mert már nem csak és kizárólag a Kopár dűlőről származik az alapanyag.

krs

Ennyiért van sokkaljobb. vagy kevesebbért többjobb. 2 üveg evangelista, 1 üveg Barbár. vagy Plastik Best of Showb válogatás fentebb.

MrMaster

Ma Pécsen a Villányi Prámium bormustrán volt alkalmam megkostolni ezt a bort. Hihetetlenül jó! 19 villányi borász prémium bora volt jelen, de nálam ez az abszoludt nyertes. (nem sokkal megelőzve a masik Gere (Tamas) fele Aureust)