Olyan kicsi krumplik vagyunk…

Küldjetek be saját készítésű képeket krumplikról. A fényképen legyen felismerhető a nyers burgonya, mellette papíron a nick, amivel beküldtétek. Ne mailben küldjétek, hanem töltsétek fel valahová a képet és a hozzászólások között posztoljátok. Ne Photoshopoljatok, ne image searchöljetek, igazi krumplik kellenek!

68 hozzászólás

Selion

Nem írtad, hogy csak sima bőrű lehet! 😉 Egyébként saját termés, akár GPS-koordinátákkal is el tudom látni a termőhelyét! 🙂

zamar

Valszeg én vagyok a hülye, de melyik nick kell? Itteni vagy steam vagy mi a bánat?

zamar

Köszi Józsi, de azért örültem volna, ha legalább válaszolsz a kérdésemre.

keepcop

Azért a mac-esek fontosnak érezték, hogy az Alma is ott legyen a háttérben 🙂

Zool

keepcop: Én ezt kikérem magamnak, mert Mac-es vagyok én is, és nincs alma a képen 🙂

BCS

most pedig álljatok fejjel lefelé és közben ugassatok 😀

gex

van egy korulbelul masfel eves krumplim ami teljesen ki van szaradva, ellenben osszesen legalabb 5 meter gyokerzet nott mar ki belole. lehet teljes erteku palyazo?

Zool

desig0: Jól néz ki. Hogyan készült el? Simán félbevágva, sajttal megszórva a sütőbe tetted, vagy totál benéztem a dolgot?

Ja meg AD: volt egy régebbi posztodban egy tojásleves, amihez írtad, hogy 60 fokon főzték a tojást. Milyen volt az a tojás? Félig kemény félig lágy? Azt esetleg tudod, hogy ilyen alacsony hőmérsékleten meddig kell főzni? A feleségem ilyen átmeneti állapotban szereti a tojást, amikor már nem lágytojás, de még nem is főtt teljesen keményre. Zubogó forró vízben nagyon nehéz eltalálni az idejét, hogy mikor lesz épp jó, de ez a 60 fokos főzés megragadta a fantáziámat, hogy hátha így elő lehet állítani a tökéletes főtt tojást a részére. Ha tudsz ebben valami támpontot adni, akkor annak nagyon örülnék 🙂

desig0

Zool: Először vízben megfőztük (több mint egy óra volt) majd kettévágva és mindenféle jóság lett beletöltve (tojás,tejföl,lilahagyma,sonka,só,bors)
sajt a tetejére aztán sütőben megsütve

lAce

Egyébként volt valami konkrét cél a közönség megmozgatása, és önmagunk szórakoztatását leszámítva?

Kiküldöd gabe-nek a több tonna krumpli mellé?