Olyan kicsi krumplik vagyunk játék eredményhirdetés

Zegige:

Elkezdtem toborozni az emberkéket, mert amúgy is meg akartam venni ezt a játékot, de ha van mód és lehetőség akkor küzdök a nyereményért. Ez így is volt, gyűjtögettem a likeokat, jó volt látni ahogy átlépi a képem a ‘nagy számokat’ 50-100-150 és most már 150+ os vagyok. Jó érzés volt látni, hogy ennyi segítőkész ismerősöm van. A játék eredményhirdetése 12órakor lesz. Most 11:48 van. Izgulok, bár innen már szinte 100% hogy nyerek egy Portal 2őt.

Kedves Zegige, azt hiszem felesleges izgulnod, mert landslide-dal nyertél! 😀

A 12:00-kor lekért végeredmény:

Ennek értelmében Zegige, gaborL és cino kapják meg a játékot.

Összesen 629 lájk született 378 egyedi lájkolótól. Ez utóbbiak között szintén sorsoltunk kettőt, akik Portal 2-t kapnak ajándékba. A nyertesek: Fejlesztő István és Kovács Péter.

Kisorsoltunk még 4 db XBOX Live Arcade kódot is. Kettőt a 22 képet beküldő között. Az egyik “cino” lett, nyereménye: Islands of Wakfu, a másik pedig “angel8”, nyereménye: The Dishwasher Vampire Smile. A másik két kódot a lájkolók között osztottuk szét: Nagy Sándor kapta a Ilomilo játékot, Győri Éva pedig a “Fable III” Understone Quest Pack-et.

A nyerteseknek gratulálunk, azonnal értesítjük őket! update: mindenkinek kiment a címet bekérő email, illetve az XBLA játékkód!

A játékról bővebben:

Nekem tetszett a dolog, remélem a nyerteseknek is tetszeni fog a Portal 2! Hasonló akciókra még készülök a jövőben, tetszik, hogy nem mondtam el előre azt, hogy mire megy ki a játék. 😀

A sorsolás módszertanáról: Excel oszlop, randomizálva, utána pedig ebből választottunk szintén randomizált cellával. A játékban együttműködő partnereink az 576 KByte bolthálózat és a Microsoft XBOX Live Arcade voltak.

30 hozzászólás

aleksander

Főzök nagyban, Nagypéntek, szünnap, hal a sütőben, egyszer csak pittyeg a szifon: üzenet Sasvári Úrtól. Mondom HE?

Innen is kösz!

S.

AKy

lAce volt a legjobb szerintem … és ez nem a like-okon múlik, hanem hogy kinek mennyi csicskása van lájkolni..lAce nem kampányolt sajnát magááért. Én becsülöm és tisztelem ezért. Megérdemelne egy díjat.

Messze a legötletesebb krumplija neki volt.

gasztony

zegige: be kell gyűjtenem egy nagyobb méretű krumplit először… 😀

angelday és Cino: köszönöm szépen a felajánlást és a kódot!

Tamás

Gratulálok a nyerteseknek!
Megdobbant a szívem, amikor láttam, hogy eredményhirdetős post van, de azt hiszem, az ünnep alkalmából kénytelen leszek megvásárolni akkor magamnak ezt a játékot. 🙂

CSP

Zegige, sikerült már aláíratni a gépet handrassal? MUHAHA!

medoc

Ad: BIG UP (nem Uj Péter) neked ezért a nyereményjátékért! 🙂

zegige

“Zegige, sikerült már aláíratni a gépet handrassal? MUHAHA!???”

ez hogy jön ide? ez nem Handras blogja, amúgy ha érdekel nem még nem sikerült, mert azóta nem voltam a boltban