Hirdetési program 2011. 3. negyedév

A mai nappal meghirdetem a blog új hirdetési programját. Az igazság az, hogy már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megpróbáljam csatornába terelni a hozzám érkező médiafigyelem kéréseket, egyértelműsíteni a poszt hirdetés jellegét. Ennek első lépése volt az, hogy a sajtóközleményeket automatikusan kiposztolom egy külön felületre, második lépése pedig egy új termék bevezetése, a szponzorált poszt.

Innentől bárki elhelyezheti üzenetét a blog folyamában, de ez a továbbiakban pénzbe kerül: a szponzorált poszt egy, a hirdető szempontjai alapján általam megírt, külön grafikai megjelenítésben kiemelt poszt. Az elkészített anyagokban természetesen minden lényeges üzenet benne marad, de nem a hirdető nyelvezetével kerül megfogalmazásra, és dizájnban is megkülönböztető jelzést kap (búzavirág kék színű címbetű, “Hirdetés” ikon és más poszt betűtípus). Hetente maximum egy ilyen hirdetés elhelyezésére van lehetőség, aminek időpontját a hirdető jelölheti ki.

A frissített médiaajánlat oldalunk, ahol hagyományos banner típusú termékek választására is van lehetőség: http://plastik.hu/hirdetes/

20 hozzászólás

kutato

Az RSS-ben is meg lesz jelölve a fizetett poszt? Lesz saját kategóriája vagy a címben lesz egy tag?

Csaba

Ez tetszik. 🙂

Ami külön tetszik, hogy nem tűzdelted tele idegen szavakkal. Ami meg ennél is jobban az az, hogy kultúráltan adtad elő.

Józsi, ez egy tiszta, egyszerű poszt lett. Nem lehetne több ilyent olvasni itt a Plastikon? 🙂

zamar

Nem semmi felépíteni egy ilyen blogot, ami ennyit képes termelni. Meló az van vele elhiszem, de akkor is. Egyrészt hobbi, mert nem kényszerből csinálod és még némi bevételed is van.
Hajrá

balint

lehet, már csak direktből is beneveztek microsofték, hogy lássák, mi sül ki belőle 😀

klarky

Józsi, megkérdezhetem, hogy mi a betűtípus neve, amivel szignóztad a posztot?

Nagyon szép…

Attila

Azért is megkérdezem, mert a plastik nem lehet meg kötözködő, szőrszálhasogató fingreszelők nélkül: az approve nem ofot vonz?:)

truhali

van approve of is de annak slightly más a jelentése és a politikai hirdetések végén is pont ez hangzik el, mint fent, szal ez bizony így helyes

koh

Egy rendkívül OFF kérdés de hátha valaki vágja:

Hogy lehet az, hogy az itunes-on néha megjelenik egy SHARED tab ahol egy ismeretlen emberke limeware cuccait írja ki.
nincs bekapcsolva a shared files a beállításoknál és senki más sincs a wifimen tudtommal.

valami tipp? :S