17 hozzászólás

gergely

Józsi akkor már nem is fojtatod a minecraft linestreamet?:(

zephyr

God of War (fegyó + tengerbeugrás) +300, Repülő tőrök klánja, amúgy nagyon eredeti…

divany

szerintem hatalmas hiba, hogy ezt a filmet úgy promózzák, hogy a 300 producereinek következő filmje.. sokkal inkább úgy kellene promózni, hogy annak a Tarsem Singh-nek az új filmje, akinek a kezei alól már olyan filmek kerültek ki, miint a Sejt (The Cell) és a Bukás (The Fall) – előbbi még igencsak szárnypróbálgatás, s bár a hollywoodi mainstream megkajálta, s nagyobb siker lett, mnit az őt követő The Fall, mégis az utóbbi valami egészen elképesztően jó. Szóval szumma szummárum aki az immortalsra úgy ül be, hogy megint valami 300-szerűt fog látni.. nos az rettenetesen csalódni fog. Legalábbis nagyon remélem.

dertike

“szerintem hatalmas hiba, hogy ezt a filmet úgy promózzák, hogy a 300 producereinek következő filmje.. sokkal inkább úgy kellene promózni, hogy annak a Tarsem Singh-nek az új filmje, akinek a kezei alól már olyan filmek kerültek ki, ”

ezen nagyot röhögtem, bocs. fogalmatlan vagy-e? mivel promózzák a filmet? azzal, hogy egy többszázmilliós sikerhez hasonlítják, vagy azzal, hogy két, műértők által (el)ismert, de egyébként a mainstream közönség által nem ismert alkotáshoz hasonlítják?

ndavid42

A Cell és a Fall hatalmas kedvenceim, elképesztő filmek, de egyébként tényleg töklogikus, h a 300-zal promózzák, nyilván az volt a blokkbásztör múvi 🙂 Amúgy ez is várós film lesz.

divany

dertike: elmondtam a véleményem, azt talán még szabad, nem? ellenben te azonnal támadólag léptél fel. nézzél magadba.

Dob

Ez ugyanolyan vakítás lesz, mint a 300 vagy a Clash of the Titans… vagy hogy újabbat mondjak a Sucker Punch. Szépnek szép, de minek?

Ger

@Dob: szerintem a mozinak a mai technika mellett a látványról és a hangzásról kell szólni, le kell, hogy nyűgözzön.
Ha mondanivalót akarok, akkor könyvet olvasok.

Dob

Ger: ez azért nem így van. Moziban véleményem szerint a történetmesélés a lényeg, aminek csak egy része a látvány. Ne keverjük össze a mondanivalót egy épkézláb történettel

B-Bird

Tetszetős, hogy az előző cikkben koppintásról esik szó, itt meg “hú tök állat 300 feeling”.
Ember válogatja, hogy mi koppintás neki és mi “jóféle”?

B-Bird

Na látod, ezzel megfogtál. Ezek szerint ha a producer ugyanaz, akkor az nem klón, csak egy next chapter? 🙂
WoW amúgy nem klónja egy korábbi mmo-nak? >:-)