Conan O’ Brien as seen by artist John Kascht

Annyi karikatúra rajzolót láttunk már YouTube-on, hogy a címe alapján biztos vagyok benne, senkit nem érdekel a következő, 30 perces videó:

Ugyanakkor csodálatosan mutatja be az elkészítési folyamatot, a személyt és egyáltalán azt, hogy mennyi tudatosság kerül egy ilyen alkotásba. Fantasztikus videó és filmcsinálás, tökéletes narratíva! Szép munka volt, John. Sőt, Conan O’Brienre is teljesen más szemmel nézek ezek után. Hihetetlen.

9 hozzászólás

ernő

hogy a f*ba lehet így rajzolni… én, aki két egyenes vonalat nem tudott húzni sosem, mindig megdöbbenek azon a természetes könnyedségen, ahogy ezt egyes emberek csinálják.

ha képes lennék rá, éjjel-nappal rajzolnék, mert minden elkészült darabbal létrehoznék valamit a semmiből.

de hát 🙁

[engé]

Mint grafikus, és Magyarország legnagyobb Conan O’Brien fan-ja, nekem minden perce színarany ennek a dokumentumfilmnek. 🙂

na

Kaphatunk statisztikai kimutatásokat az twica.blog.hu-ról?

A fickó lenyűgöző. Bárcsak tudnék így rajzolni…

kutato

A tartalom érdekes, de 30 percben? 🙂 Nagyon érdeklődőnek kell lenni a terület iránt, hogy valaki az információzuhatagban erre 30 percet szánjon.

Jó lett volna egy 5 perces zanza.

Mylo

Józsi!

Köszi, ez valóban hibátlan 30 perc volt az életemből, közben hátradőlve teljes képernyőn egy hideg sörrel!

Respect!

3aTi3

b+

a szobor mondjuk nekem már sok volt -“igazából-nem-kéne-de-ilyet-is-tudok” érzés.

a másik meg hogy jó lenne tudni kinek/hová készült a kép, mert hiába találkozol vele élőben smink nélkül, és beszélgetsz vele órákat, ha az emberek csak a tv-ből és csak a műsoráról ismerik.

H2CO3

OFF: Józsi, légy szíves engedélyezni a kommenteket a következő posztodban. Be akarom kommentelni, hogy a “11adstb felépítés” kifejezés nevetséges egy Apple-től.

Ger

Nagyon jó kisfilm, köszi. A stílus hasonlít Tónióéra, csak ő nem tököl vele ennyit, mégis van ilyen jó.