Duke Nukem Forever: három hét múlva

Erős júniusunk lesz:

Június 6 — Apple WWDC iOS 5, új iPhone bejelentés (expected)
Június 10 — Duke Nukem Forever megjelenik a Steamen
Június 17 — Ocarina 3DS

ALIG VÁROM!

Steamen már előrendelhető a cucc, 45 euró (12,000.- forint, Windows only, azt hiszem, én az XBOX-ra megyek rá). Átnéztem a website-ot, megnéztem a screenshotokat, médiákat, hatalmas és gazdag játéknak ígérkezik, pontosan az lesz belőle, amire számítunk 1997 óta: glam metál, csöcsök, wc-s humor, szőkített haj, disznók, változatos és hajmeresztő bumm-bumm! Nagyon örülök, hogy a Gearbox kipofozta a grafikát is, a 2007 karácsonyi screenshotokon rémesen nézett még ki a Duke.

És aki nem hinné el, hogy jön: a játék elkészült, most már csak a logisztika, marketing, piacra elhelyezés van hátra. Steamen sem lehetne előrendelni május 10 óta, ha nem így lenne. A pénzem arra teszem, hogy 3 hét múlva Duke-ozni fogunk. 🙂

Tökéletes:


de a feces trailer is ott van!!

30 hozzászólás

_alesi_

Pénztárcámnak csöppet vastag az ár, így kénytelen leszek várni, viszont száradjon le a keze annak, aki tört verzióval játszik.

Bel Riose

Fogadok egy sörben, hogy nem lesz új iPhone bejelentés júnu 6.-án! 😀

Álmos

_alesi_: sokaknak fog leszáradni a keze, viszont kiválóan fognak szórakozni miközben te irigykedsz a felsőbbrendű jópolgár álcája mögül:D

Malachi

ez a grafika így elsőre Quake4 szintű. persze attól a játék meg biztosan odaver majd, de azért nem sikerült annyira az a kipofozás.

Gege

A feces trailer április 1-jén lett posztolva, remélem feltűnt. 🙂 Mindenesetre én szétröhögtem magam rajta!
“What am I, a chimpanzee?!”

csi

Ezt lehet úgy fordítani, hogy Atom herceg? Vagy Atom ököl?

Pálesz

Ahhoz képest, hogy ennyi ideig tartott a fejlesztése, a grafikája nem egy nagy etwas.

gab

Ebből következően csak az tudja értékelni, aki ismeri az elődjét, aki fiatal gamer, az csak egy Quake 4 szintű grafikát lát.

smokey2k

“ez a grafika így elsőre Quake4 szintű”
“a grafikája nem egy nagy etwas”
….. van aki azért vesz meg egy game-t mert “szép” a grafikája, az hogy elvileg egy szórakozási kikapcsolódási lehetőségről van szó az nem érdekes, ezért inkább guggolnak pl. cod-ban a sarokban és nézik a szép grafikát azt amikor minden bot megölte egymást akkor megnyomják az előre gombot de aztán megint megint akció lesz ahol kéne valamit csinálni, na akkor guggoljunk be valami fedezékbe megint és nézzük a szép grafikát 🙂
játékélmény ftw ……..

smokey2k

még hozzátenném hogy a filmeknek sokkal jobb a grafikájuk 😀
és ott még guggolni se kell!

Malachi

gab, 486dx2 60-on toltuk az eredetit és már akkor se voltam gyerek, (annyira) szóval nem kell a rossz duma. AD azt írta, faszán kipofozták grafikailag, én meg erre azt, hogy annyira azért nem, mert ez a szint a trailer alapján 4-5 éves. ennyi. egyéb kérdés?

Gege

@csi: A “Nukem” véleményem szerint a “Nuke ’em”, azaz “Nuke them” összevonása lehet. A Duke meg olyasmi vonatkozásban szerepelhet, mint a Dukes of Hazzard-nál.

_alesi_

Álmos: sajnos már kinőttem abból a korból, amikor a szomszéd gyerek játékára irigykedtem. De vannak játékok, melyekért nem fogok torrentboltba menni és átolvasni 300+ hozzászólást, hogy vajon miért nem megy az adott patch+törés+konfiguráció kombóval.

biff

Ez a Duke engem teljesen hidegen hagy, viszont ami a plakátnyi betűkkel írt krédót illeti: “Köszönöm, uram, hogy…”. Kellene oda az a vessző.