Tökéletesség a természetben

Múlt hétvégén a szegedi bornapokon átugrottunk a strandra is, a gyógyvíz barna színe és a lépcső türkize tökéletes átmenetet rajzoltak. Persze nekem azonnal a 16 bites éra és a raszterhurkák jutottak eszembe.

A lépcső:

Ugyanez felülről fotózva:

Muszáj volt lemásolnom a színeket:

Élőben annyira megtetszett, hogy meg is mártóztam a vízben, átadva magamat a ’90-es évek 16 bites érájának lelki megnyugvást és békét keresve.

Függöny.

15 hozzászólás

nehaiu

A harmadik fotó király! Nemrég én is megfigyeltem hasonlót, de ott nem látszott ennyire jól a dolog.

muturko

Hiányzik a Szegedi Ifjúsági Napok… mennyit fürödtünk ezekben a medencékben napszemüvegben miközben 30 fok volt odakint… hiányzik.

KeleMan

Én szegediként még mindig nem jutottam el a felújított fürdőbe. A SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) viszont szintén ismerős. Régen baromi sokat ökörködtünk a haverokkal, jó volt nagyon.

cRAFTy sERGe

Jók a fotók. Eszembe jutott, hogy ezekben a medencékben tanultam kis gyerek koromban a gyors úszást. Vergődtem a levegőért és mikor végre felszínre értem elúszott előttem egy nagy barna szar. Sokkot kaptam, azóta is csak a mellúszás megy 🙂 Hiába a szocba nem olyanok voltak a medence higiéniai előírások 🙂

adsr

Józsi!

Ha múlt héten borfeszten voltál Szegeden, hogy-hogy nem ugrottál ki hozzánk a retro számítógép kiállításra? Ugyanazon a hétvégén volt… Vagy elfelejtetted? Sajnálhatod.