A székrekedés azt jelenti, le se szarod

Az igazság az, hogy reggel óta nem ereszt egy gondolat: valamiért eszembe jutott az, amikor matematikából korrepetáltam egy lányt az IBS-en és irtózatosan mennem kellett szarni. Ennek a hiteles történetét akartam megírni, de nem vett rá a lélek. Úgy voltam vele, hogy nem olyan jó sztori, meg eleve, miről szól, a kínlódásról, hogy matekozunk és közben csavarnak a beleim, menni kell, az iskolában, nincs más hátra, nincs hátraarc, meg kell várni, míg vége, aztán majd otthon. Most este viszont a fogyókúra programommal ellentétben bevertem két korsó sört, fickósnak érzem magam egy jó kis wc sztorihoz.

Na, a lényeg a lényeg: nem bírtam egy ponton, mondtam neki, hogy ki kell mennem a mosdóba. Kimentem, telepítettem, ráültem, de csak nem akarta kidugni a fejét. Rémes szenvedés vette kezdetét, küzdöttem mindenhogyan, de nem. Tudtam, hogy ott van és már nincs értelme abbahagyni az egészet, ezt meg kell csinálnom. Életem egyik leghosszabb, halántékon eret kidudorító birkózása vette kezdetét. Nem tudom leírni, mennyire hosszadalmas volt, de a végén megvolt a kapás, szákoltam. Szinte euforikus hangulatba kerültem, tényleg roppant komplex és bonyolult, több irányból közelíthető dolog sikeres megoldása volt, pontosan olyan, mint egy trigonometria feladat a nehezebbek közül 15 pontért.

Közben eltelt vagy 15-20 hosszú perc. Mire visszaértem a terembe, kitágultan, a tankörtársam fogadott azzal a nézéssel, hogy most hol voltam. Mondtam neki, hogy a wc-n voltam, ahogy jeleztem is. Nem akarta elhinni, hogy ennyi ideig. Mondtam neki, hogy márpedig de igen, monstrum volt, monstrum átmérővel. Nem értette, nem hitte. Márpedig így volt, most pedig leírtam, hogy más is hallja meg az IBS-en matek korrepetálás alatt történt gigantikus kákkánámáná hiteles történetét.

Függöny.

65 hozzászólás

Attila

Az a helyzet, József, hogy első alkalommal kell egy 4chan-ről származó mémet (amelynek az eredetével tisztában vagyok, de képet sajnos nem tudok idetenni) idéznem, és hozzá kell tennem, hogy senki máshoz nem kerülhetne méltóbb helyre:

SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!!

Z. T.

Ehhehehe, végre jó kis oldschool plastik bejegyzés. Csak az izzó szemű bojtárt hiányoltam.

Damol

Hát ez nagy volt. Te tudod hogy kell feldobni az ember hangulatát egy unalmas csütörtök este. 😀

n'

áruld már el hogy a barátnőd ilyenkor mit szól. vagy péntek este a film után ti ezt megbeszélitek? gondolom azt nem gondolja hogy szar alak vagy 🙂

Ger

Legalább úgy szálltál le róla, mint a vázas bicikliről?

Henk

az első néhány mondat után azt hittem, úgy folytatod, két koszínusz között váratlanul beszartál, de így is jópofa

Z. T.

n’: Egy kapcsolat komolyságának vannak bizonyos diszkrét lépcsőfokai. Az egyik ilyen fok a szarással ill. fingással kapcsolatos gátlások feloldódása. Egyeseknél ezek csak az első terhesség idején oldódnak fel, másoknál egy rosszul sikerült kajálás, vagy víruso bélfertőzés indítja el a lavinát.

Tudniillik, van valami felemelő abban, mikor egy gázosabb kajálás után nem úgy fekszel be a kedvesed mellé tévézni, hogy összeszorított farpofákkal várod a reklámot, amikor is míg szíved választottja a toaletten van, addig te a felgyülemlett, irdatlan gázokat kiengedve, a szagokat egy kéznél lévő napilappal az ablak felé terelve próbálsz megfelelni a rólad kialakult képnek: miszerint te nem fingasz (és nem szarsz).

Kisfarkas

Józsi – sörözz többször 😀
Még mindig röhögök.

zamar

Szegény fogyókúra, biztos nehezen dolgozza fel ezeket a kilengéseket.

muturko

Bennem is egy sör van, de szerintem nem csak ezért röhögök, na ez tényleg fasza volt! 😀

Vansz

Riszpekt, hogy sikerült megközelíteni egy ilyen kényes témát úgy, hogy végig nevettem az olvasása közben. 😀

Gekko

Na ettől vagy te más blogger mint a többi! Ezt, így “tálalni”… már szinte láttam a folyosót a hűvös szellővel a wc-ből kilépve büszkén közeledő fejeddel.

Pecc

erről a sztoriról valahogy eszembejutott a “száraz koppanós” kifejezés… 🙂

Dr. Lakatos Winnetou

Haha, inkabb belfacsaro…. 🙂
Viszont jo…

marci

Ezt most epp a vecerol olvastam reggel.
szerencsere nekem konyebb dolgom volt

Kikkekke

Meghatódtam, köszönöm. Ezekszerint nem csak nekem vannak ilyen élményeim.

Randevú, lány hazakísérése, panelház, kisebb tömeg a liftben, sunyi lapos kicsusszan, hangtalan, de annál szagosabb.

Vádló körbetekintés, lánnyal egymásranézés, majd’ kitör belőlünk a nevetés.. Kizuhanunk a liftből, első csók elcsattan köztünk..

Később a feleségem lett:) de azóta sem mondtam el neki, hogy én alkottam akkor és ott, a liftben:)

lAce

Túl rendezett volt az elbeszélés szerkezete, semmi kakofónia 😛

Andras

@Kikkeke: ez aztan klassz sztori 🙂 filmbe illo jelenet lehetett.
ebbol is latszik, teljesen mindegy, hogy nő az illető vagy férfi, mindenki büdöset sz@rik 🙂

speed

zsenialis a sztori 😀 még az a durva eset, amikor idore mesz valahova, erzed hogy jon a bomba, direkt elmesz negyedoraval elotte, és olyan fosás jon rád, amit egyszeruen nem birsz abbahagyni, és a vegen mar ott vagy, hogy ket perc, menni kene, es meg mindig jon!

S.E.

Minőségi kontent.
De a skálán vajon hová tenném? A téma szar (és A SZAR), a tálalás meg jó.
Így inkább nem minősítem.

Gyuri

Tényleg nem nagy sztori, de jó kis klasszik szarós poszt.

Thx

Andras

off: ez most tenyleg ..:( portal 2… a masodik fo ellensegnel nem tudom mit kell csinalni, mar haromszor visszaraktam a robot fejet, ugralva, kozben van 4 percem, mielott a gaz elont es megol… mi a fenet kell csinalni mikor leall a robot es nincs uj fej amit felrakhatnek, nincs semmi. az utolso percben megjelenik a piros folyadek…de met tudok kezdeni vel? 😮
otlet valakinek?

Petae86

Még ilyet !

Az utolsó busszal hazafele jövet rám tört a szapora. Pont egy erdei szakasznál voltunk, megállíttattam a járművet, gyorsan leszálltam és elszaladtam a fák közé, majd a busz elindult… Nem elég, hogy kellemetlen volt a helyzet, nem volt nálam törlésre alkalmas eszköz sem, s sétálhattam haza a vak sötétben kb. 8km-t, még a vaddisznók is megkergettek…

True Story…

frenky

Nekem még középsuliban történt, hogy 20 km-es hazabuszozás előtt rámjött a cifra, de ilyen libabőrös szinten. Gondoltam nem hagyom ott a suliban, hazacipelem. Egész úton nyomták a spanok a zsírt, én meg némán merengtem a távolba, és reménykedtem hogy bennmarad. Miután leszálltam a buszról, még 20 perc séta várt rám (na az volt a legneccesebb). Közben arra gondoltam, hogy egy fingás lehet segít 50%-ot és majd kevésbé szorít, de valahogy éreztem hogy az már nem csak levegő lesz. Az utolsó 200 méteren szó szerint már annyira rossz volt, hogy a látásom is rosszabb lett, furán éreztem magam és semmi másra nem tudtam gondolni csak egy WC-re. Ahogy kinyitottam a lakásajtót, édesanyám megörült hogy hazajöttem, de nem volt időm köszönni. Táskával-kabáttal ültem le nyitott ajtónál a retyóra. Hát azt a megkönnyebbülést én sem felejtem el.

Rack

Amúgy ez meg “nem story”. Ha besz@rtál volna… …na az igen! 🙂

Andras

Koszonom Jozsi a videot! b@sszus akkor ez a vege? 😮
na meg is csinalom ma akkor.

DnP

Végre egy jó kiadós szarós poszt 🙂 Köszönjük! De tényleg.

esteban

no, ezek azok a postok, amik miatt meg mindig jo plastikot olvasni! minden mondat deritett, de kegyetlenul ;))

ROFL

Hmmmm, asszem ez vmi pasis dolog lesz, hogy örültök 1 szarós posztnak, és csodálkoztok, hogy jééééé, másnak is vannak ilyen élményei…megsúgom, a csajoknak is vannak ilyen élményei, meg mindenkinek, csak ennek nálunk nincs hírértéke…remélem hamarosan jönnek a fotós, videós beszámolók is. Nekem inkább az IBS tűnt fel… Józsi oda járt? Vagy csak korrepetált?

payskin

(Hazudik, nem 403, csak nem enged rá más oldalról hivatkozni. Kopipasztával működik.)

Z. T.

ROFL: apu meg anyu a Közgázra járatta volna Joshuát, de onnan kirostálódott. Így kötött ki végül az IBS-en.

BGy

Két dolog jutott erről eszembe:
– az ilyet a matematikusok ceruzával kidolgozzák.
– akkora volt, hogy siklóernyővel szálltam le róla.