TwitterTop.hu quo vadis?

2009-ben találtam ki és csináltuk meg a Nagy Twitter Versenyt, ahol másik két prominens twitterezővel, Doranskyval és HH-val versenyeztünk azért, hogy kinek lesz a legtöbb követője. Így utólag visszagondolva, egy remek Twitter promóció volt, kifejezetten zseniálisra sikerült végjátékkal, ahogy fej-fej mellett mentünk HH-val, komolyan mondom, izgalmasabb volt, mint egy jobb sorozat season fináléja. Good times.

(most megkérek mindenkit, hogy nyomja meg a play gombot és úgy olvasson tovább)

A Twitter verseny egy projektje volt, hogy vbalival megcsináltuk a TwitterTop nevű twitter szaknévsort. Eredetileg marketing gig-nek gondoltam, aztán kitaláltuk, hogy legyen még nagyobb, faszább, jobb, aztán utána meg azt, hogy inkább fókuszáljunk a lényegre. Good times.

A vége az lett, hogy elhanyagoltuk, nagyjából egy éve nem történt vele semmi. Aztán a Twitter oAuth-ra váltott, onnantól már be se lehet jelentkezni, ráadásul nem triviális a javítása sem. (A hibát Bano már kétszer is megírta nekem emailen nem beszélve más felhasználókról.)

És akkor most eljutottunk oda, hogy mi legyen vele. Bezárni nem akarjuk. Eladni? Nem lehet. Tovább melózni vele? Nem akarunk. Megtorpantunk, mint harkály felső erdőhatáron. (Woodpecker at timber line jelenség.)

30 hozzászólás

szögi

Szerintem biztos vannak, akik szívesen megjavítják. Ha beleegyeztek vbalival, én benne lennék egy fixáló projektben 🙂

bodzasfanta

tegyetek nyilt forraskoduva. keruljon fel github-ra aztan hatha lesz belole valami. sot, biztos, hogy lesz belole valami

nem akartok tovabb vele foglalkozni, ez a legjobb megoldas

connor

a yammos merge tényleg elfogadható alternatívának tűnik.

syck

@bodzasfanta az adatbazist szerintem nem lehet atadni a twitter api policy szabalyozasa miatt.

az engine vszinuleg elavult.

ami er valamit az a domain. a yamm alatt megvan az az adatbazis, ami kozel “tokeletes” toplistat tudna generalni a domainhez.

beny9512

Kíváncsi lennék a yamm-twittertop-ra. 🙂 Én támogatom az ötletet, hogy adjátok oda a yammnak.

Deino

dotdot.hu-hoz inkább illik, szóval én nekik adnám. Bár a yamhoz is beférne, de szerintem oda kicsit túl komplex, meg valahogy nem annyira egy tál tészta.

Marci

Ezt a számot mindenkinek hallania kell/kéne. Into the Wild megvolt?

klarky

A yamm nem lenne rossz, ha lenne benne egy szűrő, mondjuk 16 év alattiaknak és a felettieknek. Mert a tinisunák nyamnyogásától és xd-zéséstől az érdemtelen tinisztárok irányba… hogy is fogalmazzak finoman: a f@szom van ki! 🙂

doors

mi az a yamm? azon kívül, hogy valami twitter felületnek néz ki. Mi értelme?

klarky

@doors: ugyanaz mint a twitter, csak magyarul.

A twitter hozzáféréseddel lépsz be és magyar trendek, magyar közösség, linkrövidítő, hosszútwit, képfeltöltő, stb.

Csak a sok ráérő tizenéves tönkre veri. SP, Fluor, Barbee, Duki meg a fene se tudja milyen percemberek körül forog az egész. Ebből a szempontból nem jó. Amúgy meg igen… 🙂

H2CO3

bodzasfanta +1, bár AD szoftverpolitikáját ismerve valószínűleg a szó sem lehet róla kategóriába tartozik…

Kátai

Nemhasználom a yammot,de ha látom a címét egyböl az ilyen sp feeling meg a percenként semmitérő twitelő tinikre gondolok.!akiknél a bioban ott van : kövess! Visszakövetlek 😀

azaJoey

Azt nem tudom kinek kene adni, de mindenkepp jo dolog a twittertop.hu, valahol tovabb kene mennie.
klarky es Kátai velemenyet adom, szanalmas hogy azzal van tele a “mindenki” ful. Ez az egy ok, amiert nem olvasom, pedig nagyon jo dolog lenne, ha nem espeekkel lenne tele, es nem chatre hasznalnak.