26 hozzászólás

TomiX

hihetetlen, hogy google cuccra van igény egy apple blogon!
ez is olyan elcseszett lesz, mint az android
tipikus google, szépen bebuknak majd ezzel is mint a linuxal meg a wave-el

klarky

Amúgy mit gondoltok, ez jó bevezetési módja ennek a terméknek?

Nem segítette volna az elterjedést, ha minden gmail-os cím egyből kap hozzáférést?

Csak azért kérdem, mert nekem pl. hiába lenne most acc.-om g+ -hoz, ha be is lépnék az ég világon senkivel nem tudnék interakcióba lépni, mert nem tudok ismerősömről, aki fent van. Úgy meg hogy próbáljam ki?

_alesi_

klarky: mondjuk ez volt a Wave esetében is. Mire többen megkapták a meghívót, sokan ráuntak, hogy szinte egyedül vannak, így leléptek. Pedig pont az a réteg volt az, akik nyitottak az ilyesmire és hozhatták volna a tömegeket.

Credo

Azért úgy látom Twitteren és blogokon, hogy a fél világ már bejutott az első három nap során. Csak (nyilván tényleg terhelési okok miatt) megy ez a húzd meg, ereszd meg, letiltják fél napra a meghívósdit, beengedést, aztán talán megnyitják.

Ha valamelyik erre járó ismerős meg tud hívni, tudja a címem, megköszönném.

JonC

@TomiX: szóval a Google bebukott a Linux-szal. szerintem bölcsebb lett volna, ha csöndben maradsz.

ürbix

Énis elsők között szereztem még meghívót, és ma hajnalban (reggel 1-2 fele) lehetett aktiválni is végre. Csak ugye mostmár a meghívók küldése is le van zárva.
Gáz…

ERTZ

Egyébként az Androiddal nagyon jól jártak,de az iOS-t is szeretem.

Dávid

Magyarázzátok meg, hogy akkor hogy van az, hogy a már meglévő Google+ accountomon megosztottam valamit a másik email címemmel, és a kapott emaillel beregeltem?
Nem értem a dolgot, mert ezek szerint működik a meghívás jelenleg is…

ürbix

@Dávid: Nem működik. Olvasd már el a posztot légyszíves!

ürbix

Egyébként ami szerintem valamilyen szinten hiányzik azok az alkalmazások. Ugyanis elég sokan rá vannak kattanva a farmvillre meg az egyéb hülyeségekre(én nem!). Szerintem a google-nak érdemes lenne egy alkalmazásbolt szerűséget csinálni, ahol rendezve kategorizálva, értékelve lennének az alkalmazások, és azok beengedése is előzetes moderációval történne… Hozzáteszem azért a google-nak vannak jó kis alkalmazásai pl. documents, vagy calendar stb. Illetve ott van a chrome böngészőhöz is alkalmazásbolt, csak szerintem ezt valamilyen szinten (figyelve arra, hogy kicsit se legyen zavaró) integrálni kéne az oldalba.

ürbix

Persze lehet aztán a google arra épít, hogy mindenki mindenből az Ő terméküket fogja használni csak ugye ez nem fog összejönni azért (mindamellett hogy a chrome a legjobb böngésző jelenleg, szerintem) másrészt meg nem sokan ismerik még annyira a chrome alkalmazásboltját.

Dávid

ürbix: Mi nem működik? Haveromnak most küldtem, be is regelt. Hogy bizonyítsam be, hogy elhidd? 😀
Ott van, feltett már képet, betettem az egyik körbe, és hozzá tud szólni a bejegyzésemhez. Most küldtem el a meghívót kevesebb, mint fél órája.
Én sem értem, mert tegnap meg nem működött, többször is próbáltuk.

Deino

ürbix: a hivatalos megnevezése a dolognak jelenleg: beta field test. Rengeteg dolog nincs még bekapcsolva, beépítve, satöbbi. Az összes brandet, weboldalt, mindenkit figyelmeztetnek, hogy ne regeljenek most be egy accountot, mert most még csak magánszemélyeket támogat a rendszer, és később meg szopni fognak vele, hogy nem tudják átemelni rajongókat, stb. Pedig az is elég alap dolog.

Nincs még bekapcsolva az egyéni url se, de az is lesz. Rengeteg dolgot nem nyomtak még be, szóval türelem, én a nyakam tenném rá, hogy lesznek alkalmazások is 🙂

Dávid

Ja, és nem így hívtam meg, mint ahogy a poszt illusztrációja mutatja, hanem létrehoztam egy bejegyzést, és ott a megosztás címszónál megadtam haverom frissen regelt Gmail címét. De tegnap ez a módszer sem működött este felé, most meg megint! 😀 Nem értem..

ürbix

@Dávid: Elhiszem, hogy be tudott regisztrálni, ugyanis én is megtettem 😀 Csak elég ritkán lehet ezt megtenni, ugyanis folyamatosan lezárják a regisztrációt, és csak kis időközökre nyitják meg egyszer-egyszer.

ürbix

@Deino: Nagyon remélem, hogy még pakolnak bele jópár újítást, mert örülnék neki, ha egy ütős rendszert sikerülne összerakni.

tüske

Én annak örülnék, ha a facebook lekoppintaná azt a pár jó dolgot (egyszerű Circles, video chat) amit most látunk a G+-ban, és keményen dolgozna azon, hogy integráljon minden egyebet, ami még hiányzik: maps, calendar és Docs.com egyszerűbben, stb.
A verseny jó, de mindig legyen egy kicsit jobb az, amit én használok 🙂

Zorg

Gondolom nem véletlenül vásárolta meg tavaly a Zynga-t a Google alig 100 M$-ért…

tüske

@ürbix: már egy ideje nyomkodom, de látszik, hogy nem lesz egyszerű karban tartani a köröket. Plusz gmail-es címe sincs mindenkinek (nyilván geek társaságban jó az arány ;-)), szóval egyelőre uncsi.

ERTZ

Vicc,hogy a Gmailesek nem tudnak egyből belépni…argh….