Felelsz vagy mersz? – üvegezz a mobilodon!

Idén májusban megújult az Android Market, így nemcsak az ingyenes alkalmazásokhoz, de már a legtutibb appokhoz is hozzáférhetünk. Az újítás lehetőség a hazai programozóknak is, akik így már az itthoni geekeknek is fejleszthetnek minőségi alkalmazásokat. Így tett a magyar Stereobold csapata is, akiknek új, üvegezős applikációja július 19. óta elérhető az androidos piactéren. Az alkalmazást pár nap alatt már több mint 1200-an töltötték le.

Mindannyian jól ismerjük a házibulik kihagyhatatlan játékát, az üvegezést. Csak egy pörgetés, és bárkiből kiszedheted a legféltettebb titkait, megkérdezheted, amit már rég szeretnél tudni, vagy a többieknek vicces, a kiválasztottnak kínos feladatokkal dobhatod fel a hangulatot. A Stereobold jóvoltából most itt a játék alkalmazás formájában is.

És mitől jobb a Spin it! mint a hagyományos üvegezés? Egyszerű a válasz: a telefonodat mindenhová magaddal viheted, így bármikor játszhattok egy kört a barátaiddal, legyen szó akár kirándulásról, hosszabb utazásról, vagy akár az órák közötti szünetről. Ha letöltöd az applikációt, három verzió közül választhatsz annak megfelelően, hogy saját feladatokkal, kérdésekkel szeretnétek játszani, rá meritek-e bízni magatokat a programozók fantáziájára, vagy meg akarjátok büntetni a „bliccelő” játékosokat.


spinit_lite_QR_code.png