38 hozzászólás

phnb

Eye of Beholder kicsit jobb grafikával. Micsoda butaság. Retro poénnak nyilván elmegy.

Matrixfan

Még a szandált is a börtönben kel megtalálni, mert főhőseink alsónadrágban, köpenyben és fáklya nélkül vágnak neki ennek a veszélyes világnak 😀

aleksander

ez nagy király!
Hónapok óta valami ilyesmit keresek.

andras

Hmm, nekem is az Eye of Beholder jutott rola eszembe (es nem CoD-ozok, LotRO-zok ;-))

dawey

Nekem a Stonekeep ugrott be 🙂 egyebkent jo jateknak tunik, erdekel

klarky

Nem vagyok egy nagy gémer, de ezt én is kipróbálnám szíves örömest! 🙂

Amúgy azt nem értem még pontosan, h 4en mennek?

Vagy 4 személyiség van?

Vagy hogy kell ezt elképzelni?

cabernet

Apa, nagyon halas vagyok neked. Orok kedvencem volt a behdolder sorozat. Ez pont az a feeling. Tobb ilyen kene, kar, hogy ezt a stilust nem nyomjak mar.

_alesi_

klarky: négyen mennek. Csak ugye a korai időkben egyszerűbb volt így megoldani, mint össze-vissza ugrálni a tagok között.

Tojáshűtő

Honnan szerzel tudomást ezekről az indie játékokról?

B-Bird

Mik ezek a kijelentesek, hogy hu de gagyi? Tizen evesek esteleg, kik nem ismerik ezeket a jatekokat, mert naluk a CoD volt az elso jatek? Vagy idosebbek, akiket megfertozott a “huzzunk meg egy rokabort egy halalra unt sorozatbol, igaz, hogy madzagon vezet a jatek a cutscene miatt, s a sztori sem nag ugy, de legalabb hudeszep a grafika” virus?

Az ilyeneknek igenis van helye. Retro is, szerintem szep is, s vegre lesz egy jo pofa rpg ios-re is, ahol jol lehet iranyitani a jatekot. Nem kapkodos, reflex cucc, szepen kenyelmesen menetelsz, taktikazol, kozben retro hullamon lovagolsz.

Reg vartam mar ilyesmire, turelmetlensegi faktor egeket verdesei. 🙂

Tyler

Első pillantásra sokkal fantáziátlanabbnak és unalmasabbnak tűnik, mint a stílusbeli riválisai, úgyhogy inkább azokkal töltöm az időm.

Zila

@Matrixfan: Hát a történet szerint rabok szöknek kifelé a börtönből, így talán érhető hogy egy szál gatyában indulnak útnak…

rept_ai

Most komolyan, hogy lehet ilyeneket kommentelni, hogy “butaság”, meg “gagyi”??? Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy van, akinek pont ez a fajta játékmenet jön be? Egyesek tényleg képtelenek elvonatkoztatni a saját ízlésüktől… Egyebként szvsz a kivitelezés abszolút nem gagyi, baromi hangulatosak a fényhatások, még az animációk is jók (pláne indie viszonylatban), pedig általában itt szoktak az ilyen projektek elvérezni. Ha jó maga a sztori és a puzzle-ök, akkor nyert ügyük van, a community általában díjazza a minőséget.

v150r

már megint egy újabb játék, amit előhúztál a varázskalapból 😀
engem pont az lepett meg, hogy egy ilyen régi rendszer ilyen jól tud működni egy mai motor alatt, s tulajdonképpen majdnem ugyan azt a hangulatot hozza.
a pókok rondák és fúj (:P), ezért nekem ki fog maradni, de nagyon tetszik a koncepció. köszi Józsi! 😀

ishare

*** Off ***

Valaki irja meg, hogy neki mennyit bir a 15-os MacBook Pro-ja teljes feltoltessel akkurol? Ugyebar az Apple 7 orat mond de nekem siman netezes mellett 3 ora alatt teljesen lemerul. A gepem meg csak most lesz egy honapos. Egyszer merult le leallasig, egyebkent csak 20-30%-ot meritek rajta ha nincs tolton, de egesz nap tolton megy.

Mit nem csinalok jol?

misran

Én bírom az ilyen cuccokat, Beholdereket is lenyomtam, mind a hármat, a LOL-t is. Meg a Legacy-t is : http://www.redshift.hu/ .
Ez utóbbi jó kis PDA-s játék, kiegészítőkkel, újabb részekkel, iPhone-os új játékot is csináltak. Egy nézést megér ez is.

ant

Ezt írta Notch 2 nap alatt? Mert ha nem, akkor nagyon gagyi: az EOB pont ilyen volt, csak 20 évvel ezelőtt. Ja, és ahhoz elég volt egy 286-os… (pontosabban: IBM PC compatible computer with 640KB system memory (565,000 bytes free); either a hard drive with 2.1MB free space or two floppy drives – via wiki)

István Munkák

@ant Te hülye vagy baszod?

Egyébként meg Notch is takarodjon vissza a faszba írni a Minecraft-ot, mert ilyen szar webes játékokkal meg minden más baromsággal cseszi el az időd, ahelyett, hogy a MC 1.8-at launch-olnák már ki a francba!

Turrican

Nagyon klassz anyag, még a “falban mélyedések, benne a loot” is az EOB korszakot idézik. Meglepően sokat használja az “oldalraelugrós” taktikát a videóban, emlékszem, EOB2 végén is így nyírtam ki a sárkányt. Face2face esélytelen volt.

Juteszembe… Anno egy műtétet követő huzamosabb “fekve” állapotomat aranyozta be az alábbi csillag, ha tetszik a stílus, van a házban valami “iEszköz”, akkor:

http://itunes.apple.com/hu/app/undercroft/id388644935?mt=8

áááá, ez nagyon forró anyag! Élmény volt, nagybetűs!

payskin

Ne tegyetek tönkre. A játékot Eye of THE Beholdernek hívták, csak az EXE volt EOB. 🙂