Bitcoin 0.4.0 released

Néhány napos a hír:

The main feature in this release is wallet private key encryption; you can set a passphrase that must be entered before sending coins.

In order to enable this feature, chose “Encrypt Wallet” from the Options menu. You will be prompted to enter a passphrase, which will be used as the key to encrypt your wallet and will be needed every time you wish to send Bitcoins.

Sajnos az árfolyam folyamatosan esik, most olyan 5 dollár körül van a BTC. Eredeti posztom itt.

7 hozzászólás

chromeshelter

most már magyar enerdzsi árak mellett egyértelműen nem éri meg a story sajna, de aki időben be- és kiszállt az jól járt 🙂

sabe

Nincs egy normális átváltóhely sem, ahol kártyáról tudnék BC-t venni?

marchello

@llam cikkéből:

“A bitcoinhoz jutás legbiztonságosabb módja egyszerűen az, ha tudatod az emberekkel, hogy bitcoinban is elfogadsz fizetséget az áruidért és a szolgáltatásaidért. Nemzeti valutákra azonban ne cseréld be; sokan fel sem ismerik, hogy éppen azok jelentik a fő problémát, amitől meg kell szabadulnunk.”

ez így jól is hangzik, csakhát se a főbérlő, se a tesco nem fogad el bitcoint a kajáért, meg a kéróért. ezért váltogatja be mindenki. persze ha mindenki elfogadná a bitcoint, akkor nem kéne váltogatni, de ez ilyen rókafogta csuka helyzet. amíg a másik nem addig én sem… vica versa.

Csharlie

Sajnos…megint le kellett íratkoznom rólad readerben. Fél-egy év után (mikoris belefogtál abba szaros 8 bites faszkodásoba, pedig az addigi 8 bites kontent kurvajó volt) kaptál egy hónapot, de ez így nudli. Sajnos. Szerintem az a játék rontott el téged. Sajnos. 3-4…5 éve Veled, Doranskival, meg a Webisztánnal kezdtem. Nagy szerepet játszotok abban, hogy most mit gondolok a webről. Szóval minden tiszteletem, de viszlát József! Egy év múlva újra találkozunk.

UI.: A blogger sohasem lesz rosszabb vagy jobb, mindig az lesz aki ő akar lenni, a másik oldalról mi viszont sózhatjuk a szubjektivitást. Sajons?!