35 hozzászólás

reconka

ez SIRIalmas.
amugy meg, en ejtettem mar le szifont, be is tort a elolapja:
20£ -ert (6000Ft durvan) vettem elolapot amit beszereltem (nem egy nagy dolog).
most rakerestem csamcsung repair kitre, de en nem talaltam semmit.

szimi

Nekem ebből az alcímből pont az jön le, hogy ők sem csodálkoznak az eredményen és hülyeség a törésteszt. Nem kell a feszkó feleslegesen. 🙂

CsasZ

Nem értem minek a gúnyolódás, ez is egy szempont.
Oda is vissza is vannak érvek..
Szánalmasak vagytok, amikor marjátok egymást. Mind.

alternaiv

Szerintem a SIRI-vel keress rá a SAMSUNG repair kittre. Csak a kiejtésre figyelj oda!

dávidzoli

A teszt jobban tetszett volna úgy, hogy asztalról tolják le őket egyszerre, vagy egy autó tetejéről csúsznak a mélybe… fölösleges esztelenül hajigálni.

Álmos

In other news, a műanyag sokkal praktikusabb anyag telefon hátlap építésére, mint az üveg. No shit!

freak

“Valamibe nekik is kapaszkodniuk kell.” Ezt most úgy mondtad, mintha egyébként minden másban szarabb lenne az Samsung Galaxy S II. Valószínűleg így is gondolod látatlanban (?), ami nekem nem egy szimpatikus megközelítés, még ha akkora Apple fanboi is az ember, mint te. Vagy ezt ilyen flamewar inditó dolognak szántad?

Biztosan egyedül vagyok ezzel, de nekem igenis szempont, hogy ha leejtem a telefonomat, akkor ne kelljen állandóan szervízbe rohangálnom vele előlapcseréért, és ne kelljen rákölteni nemhogy 6000, de 1 forintot se.

Nyuszo

>A műanyag olcsó gagyi.

Akkor csak egy napig próbálj meg csak olyan cumót használni, amiben nincs műanyag.

medoc

“A posztot nem olvastam, ezért linkelni sem tudom, csak láttam a blogketrecben.”

LOL – ettől még linkelni tudnád

telegdyd

Bocs Józsi, de ez a poszt több ponton is bukik.
Nem olvastad, tehát linkelni sem tudod? Érdekes.
A második sorig nem sikerült eljutni? Ott eléggé arra utalnak, hogy az eredmény várható.
“Valamibe nekik is kapaszkodniuk kell.” – Miért, nem jogos a dolog? Szerintem nagyon is.

Ettől függetlenül nem baj ez, csak tudatában kell lenni vásárláskor, hogy egy rossz mozdulat, és egy rakás pénz ugrik ki az ablakon. Mondom én ezt úgy, hogy iPhone 4 vásárlása előtt állok, miközben egy betört kijelzős Samsung Galaxy S tulajdonosa vagyok.
😀

Gab

A kijelzőméretbe inkább kapaszkodhatnának… 3,5 col a samunál középkat manapság (ACE). Aztán az új Nexus + andro 4.0-nál lesz megint nagy nézelődés 🙂

telegdyd

angelday: Máskor mindent olyan szorgalmasan linkelsz, csak azért lepett meg a dolog 🙂
A többire semmi reakció?

Álmos

@freak: azt nyilván senki nem kérdőjelezte meg, hogy az eleje üvegből van.

Azt a tervezőt viszont biztos kirúgnám, aki kitalálta, hogy legyen az iphone hátoldala is üvegből. Kevés ekkora baromság van a világon. Esetleg csinálhatnánk a cipőtalpakat is üvegből, az az olcsó gumi olyan gagyi hatású.

“The iPhone cracks due to bad construction (i.e. the glass-border being exposed).”

codered

Valamiért a 3GS-en meg tudták úgy csinálni az üveglapot, hogy belesimul a fémkeretbe, én sem értem, miért kellett a 4-en az üveglapok éleit “szabaddá tenni”, semmi nem védi őket. Mondjuk én vigyázok a telefonomra, nem dobálom, bár néha már leesett, csak a fémkereten van néhány karc.

Viszont a 3.5″-es kijelzőt én megvédeném: az iphone-ok egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem nőttek túl nagyra. Nekem viszonylag kis kezeim vannak, és pont kényelmesnek találom ezt a méretet, ráadásul könnyen zsebre vágható. Volt már a kezember 4″-es és nagyobb telefon is, de azok egyszerűen túl nagyok – nekem. Mindenki olyan telefont vesz, amilyet akar amúgy.

CEX

wow, a samsung új telefonja már 4″-os lesz? Remélem jövőre kihozzák az 5″-ost is, minél nagyobb, annál jobb! 😀 😀 😀 Leülni mondjuk ne próbáljatok, miközben a nadrágzsebetekben lesz 😀

Álmos

CEX: a decemberben megjelent Nexus S-re gondolsz? Mert az volt 4″-os. Szerintem nevetségesen kicsi a 3.5″ egy modern okostelefonban, netezésre kb használhatatlan férfiaknak.

fogtunder

CEX: samsung galaxy note, 5,3″. szerintem külön nadrágot is fognak gyártani hozzá.

CEX

Álmos, ez is egy szempont, én a mindennapi használatban bőven elégnek találom a szifon képernyőjét. Minek lenne nagyobb? Akkor már csak két kézzel lehetne pl. sms-t írni, ami szerintem nem annyira jó dolog, mondjuk vezetés közben, vagy ha fogni kell valamit a másik kézben.

Képernyőméretben az Apple-t könnyű lesz túlszárnyalnia bármelyik gyártónak, de sajnos a praktikum ellen cselekszenek. 🙂

Álmos

CEX: pont hogy a 4″+ kijelző mérettel lehet könnyedén egy kézzel SMS-t írni. Egy kézzel tipikusan a hüvelykujjammal nyomkodom a gombokat, ami 3.5″-on nagyjából három karaktert fed le egyszerre.

(Amúgy valóban nem szép dolog SMS-ezni vezetés közben, pláne nem kézben tartott telefonról. Komolyan, ezt ne csináld, nem akarok miattad meghalni.)

Balazs

Mondjuk, ugy erzem hogy van helyzet ahol a praktikum az esztetika fele kell, hogy emelkedjen, es a tartos hasznalat velemenyem szerint indokolja. Mar persze ha nem a fogyasztoi tarsadalom alapelve szerint cselekszunk, marmint, ne tartson sokaig, mert akkor a juzer nem vesz hamar ujat. Szerintem legalapabb dolog kene h legyen a nagyobb igenybevetelnek kitett vagy veszelyeztetett feluletek (elolap, hatlap stb) vedelme. Egy betort vagy szanaszet karcolodott felulet nagyon lelombozo tud lenni egy felsokategorias eszkozon…

ac3

en jobban orulnek ha a 4s muanyag lenne, elobb-utobb tuti osszetorom hiaba vigyazok ra… me’g ha 10-15 lenne a javitas, de 50k??