32 hozzászólás

MillionStab

Az U3 már ma kint lesz egy-két bolt polcain, én úgy értesültem. Csak azért szólok mert kellemes időtöltés lehet a hosszú 7végére, már feltéve, ha sehova sem mentek. 🙂

MillionStab

Ja és még valami, nem látom a COD MW3-t nov 9. körül 🙂 hehe

alternaiv

naptár szerint játszol? ez most geek vagy luzer tempó? 🙂 nekem is van családom, de azt a játékot emelem le a polcról este 10 után, amikor odaférek a boxhoz, amire éppen akkor kedvem támad, nem amit hetekkel előre betábláztam.

egyébként ha már így tolod, miért nem írsz rendes ütemtervet, mondjuk achievementek elérésre bontva. akkor készíthetnél rendes progress reportokat is, amit posztolhatnál.

Pepinke

Ha majd lesz gyereke, ő sem csinál már hetekkel előre gamer naptárat!
🙂

HaDes

alternaiv: ezek megjelenési dátumok. de nyilván te is érted, csak szeretsz trollkodni 🙂

fabrik

UC3 már kézben, bizonyíték a nevem alatt 🙂

(ui.: nagy kár, hogy a ‘Milyen nap van most?-ba nem lehet olyanokat írni, hogy ‘péntek, hálistennek!)

alternaiv

HaDes: szerintem nem trollkodtam és nem tudtam, hogy ezek release datek, de köszönöm, hogy ilyen udvariasan felvilágosítottál róla.

tremonti

Csak én látom így, vagy 2011 tényleg jó év a gamereknek?

fabrik

@addikt tudom, hogy nem kéne felvennem, de miért fáj az neked, ha valaki jól elszórakozik? 🙁

BaLL

infamous2, rage, arkham city, bf3, uncharted3
nem kicsit vagyok elmaradva a játszással ):
fel kell áldozni az alvásidőt? (:

Falcon

@Pepinke, a hozzászólásod pont jó alkalom arra, hogy végre megkérdezzem: mi a faszért érzi úgy egy csomó ember, hogy azzal, hogy gyereke van (a hsz-ból úgy gondolom, neked van, ha nincs, akkor csak simán értelmetlen az egész), mindjárt jogot szerez arra, hogy másoknak — egyfajta mindentudó lesajnálással — ossza az észt? Nem lehet, hogy angelday-nek akkor lesz gyereke, amikor majd eljut abba a fázisba, hogy ne szóljon be — úgy, hogy közben láthatólag csorog a nyála — azoknak, akik azt élvezik, AHOL ÉPPEN TARTANAK?

phemme

arról volt már szó hogy fél évig semmi, most meg 1 hónapon belül tizennyóc játék ? én értem hogy “holiday season”, de azért ennyire nem kéne …

Pepinke

Falcon: nyugi van.
Nem írtam semmi dehonesztálot. Ha nem tetszik mások VÉLEMÉNYE, beszélgess magaddal.
🙂

p3d3str1an

Falcon, félreérted 🙂 Pepinke, és mindenki akinek gyereke van tudja jól, hogy bár nagyon szeretne játszani, ideje nincs rá 🙂
Én is este 11 és hajnal 1 között szoktam rá lopni, aztán akkor van az, hogy arra ébredek hogy beesett az árokba az autó/karakter/repülő, mert a billentyűre borulva alszom 🙂
De azért tegnap a Saturnos launchpartyn szert tettem egy BF3-ra, igaz sajna az Origin nem bírta az aktiválási rohamot…

Vagyis nem beszólás, hanem irigykedés a gyerekesek “majdha, teismegtudod” jellegű írása 🙂

Falcon

Kb. ezt mondtam én is. Irigykedés, ami oda vezet, hogy “majd megtudja…” Én vagyok olyan naiv, hogy azt gondoljam, hogy akkor játszom, amikor még azt akarok inkább, és akkor lesz gyerekem, amikor már azt. Az irigykedésből meg sajnos arra következtetek, hogy sokaknál ez egy örök ellentmondás maradt, és ez szomorú innen nézve. Peace.

alternaiv

Értő közönség előtt kérdezem meg, ezek szerint: XBOX 360, és BF3 trial (beta?) version. Mi a pöcsért nem tud csatlakozni EA szerverhez? Egy hónapja. Érvényes Live kontóm van. Azért kipróbálnám mielőtt esetleg megveszem (én kazuár gémerként már csak így teszek, naptárat sem vezetek, a Madden NFL release date-et fejből tudom mindig, oszt annyi. shame on me, tudom 🙂 )

HDCase

OFF:
Nagyon lipid,h mostanában a mobil-site iPhone-on ugy nyilik,mint egy App (miután kiraktam HomeSreenre,yay!) és nem Safari oldalt nyit hozzá, viszont ez a post valamiért nyafog és dob egy badge-t, hogy external link open in Safari?.
((de szép ez a magyar nyelv!:) )
ON

Pepinke

Falcon: azt csak te gondolod, hogy irigykedés. Szerintem ne idegeskedj tovább! 🙂 Egyébként nincs gyerekem, de ha lesz, akkor nem érzem majd tragédiának, ha nem jut időm gamelni.
További szép napot neked!

Pont.

dr. Ferenczi Sándor

Nemértem mit sírnak itt az apukák… Az első dolog egy gyerek mellé egy tisztességes nevelőnő, és akkor játszol amikor akarsz. Vicces, hogy Magyarrországon lassan már minden háztartásban van bejárónő, de a gyerek nevelésére magasról tojnak…

Malachi

alternativ: beta nem egyenlő demo. a beta kb. 1 hétig futott, 3 hete véget ért. jelenleg nem tudod kipróbálni a BF3-at. én megvettem (PC) és merem ajánlani, őszintén. ha szereted az FPS-eket, nem hibázhatsz vele.

persze főleg a multi ami odacsap, de a single se rossz. megkockáztatom, hogy a repülős küldetés – ami valójában egy kb. 10 perces mozi pici lövöldözéssel részedről – az eddig megjelent leglátványosabb és libabőröztetőbb epicness, ami megjelent ebben a kategóriában. nem árt, ha nem utálod a háborús izéket, fegyvereket, ilyesmi, de én konkrétan 3-szor nyomtam végig egymás után, hogy minden részletet magamba szívhassak. nem spoilerezem el, szerintem próbáld ki.

sh0x

Józsi, neked javallunk egy mentőautó szimulátor programot! Azt is írd be!