Webit-díjas lett a Story magazin iPad-es digitális kiadása

22 ország munkáit 12 kategóriában díjazta az idei Webit kongresszus. A Webit-díj a digitális hatékonyságot ismeri el. A Média kategória díját a Sanoma Media Budapest Story magazinjának iPad-re készített digitális kiadása nyerte el.

Az idén első alkalommal kiosztott Webit-díjjal a leghatékonyabb digitális megoldásokat díjazza a szakma, Közép- és Kelet Európában. A jelöléseket a Webit-nagykövetek, a szakma elismert képviselői tehették meg, majd szavazással választották ki a 12 kategóriában a győztes munkákat.
A Média kategória győztese a Story magazin iPad-es digitális változata lett. Ez immár a 2. nemzetközi díja az applikációnak, hiszen tavaly a new yorki székhelyű elemzőcég, a McPheters & Company iMonitor-a a világ 1000 magazin alkalmazása között a Story iPad kiadását a második legjobbnak minősítette. Az összesítésben a magyar magazinalkalmazást kizárólag a tekintélyes brit Sunday Times magazin iPad-appja előzte meg, és olyan „versenyzőket” hagyott a háta mögött, mint a TIME vagy a The Washington Post.

A díj odaítélésével egyidőben már megjelent az iPad- magazin őszi kiadása, mely a következő linkről érhető el: http://itunes.apple.com/hu/app/story-magazin/id407773650?mt=8