LIMITÁLT KIADÁSÚ LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME NINTENDO 3DS HARDVERCSOMAG ÉRKEZIK!

A Legend of Zelda minden idők egyik legelismertebb videojáték-sorozata. Új játékok és nemzetközi koncertsorozat után most újabb különlegességgel készül a Nintendo a rajongók számára, ami nem más, mint egy Hyrule címerével és arany díszítéssel ellátott fekete 3DS. A gép mellé jár a Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is, mely a klasszikus N64-es játék 3DS-re felújított változata. A hardvercsomag november 25-én érkezik a boltokba – épp időben Karácsonyra!

A Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D megújult 3D grafikája és új lehetőségekkel bővült játékmenete régi és új rajongóknak egyaránt felejthetetlen élményt kínál. A csomag részét képező játék különleges kétoldalú borítóval érkezik, melynek elején az eredeti, hátoldalán pedig egy limitált, aranyszínű borítókép látható. Ez az egyedi design csakis a 25. évfordulós Zelda 3DS hardvercsomag részeként elérhető.

Ganondorf, a tolvajok királya egész Hyrule leigázását tűzte ki céljául, a birodalmat pedig csak egy kisfiú mentheti meg . Ő Link, a Zelda játékok visszatérő hőse, akinek varázslatos tájakon, templomokon, sőt, az időn át visz az útja, míg beteljesítheti sorsát.

A 3DS egyedi képességeinek köszönhetően vadonatúj irányítási lehetőségek is segítik a kalandorokat az akadályok leküzdésében: a giroszkóp segítségével az íjjal vagy a bumeránggal való célzás, de még Hyrule tájainak felfedezése is könnyebb és szórakoztatóbb, mint valaha.