Kingston SSDNow V200, a mozgóalkatrész nélküli meghajtók új generációja

A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette a belépő szintű SSDNow V termékcsalád következő generációjának megjelenését. A Kingston SSDNow V200 értéket és teljesítményt biztosít azon fogyasztók számára, akik bővítési lehetőséget keresnek meglévő számítógépük teljesítményének növelése és befektetésük élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Az új Kingston SATA Rev 3.0 (6 Gb/mp) SSDNow V200-al akár kétszer olyan gyors teljesítmény érhető el, mint a korábbi SSDNow V100* modellel (1. ábra). Ráadásul, elődjénél akár 20%-kal kedvezőbb áron is megvásárolható, így ez az egyik legjobb ár-érték arányú SSD-megoldás a piacon.** Nagyobb teljesítményének és alacsonyabb árának köszönhetően az SSDNow V200 ideális megoldás azon fogyasztók számára, akik először próbálják ki a flash alapú merevlemezeket.

Az SSDNow V200 64 GB, 128 GB és 256 GB kapacitású változatban kapható, különálló meghajtóként vagy upgrade kittel együtt, amely megkönnyíti az SSD számítógépbe való beszerelését. Az asztali bővítési csomag magát az SSDNow V200 meghajtót, lemezmásoló szoftvert, instrukciós DVD-t és kábeleket (SATA adat- és tápkábel), valamint 3,5″-es merevlemez-beszerelő tartót és rögzítő elemeket tartalmaz. A hordozható számítógépekhez készült upgrade kit az SSD-n, a lemezmásoló szoftveren és a DVD-n felül egy 2,5″-es külső házat tartalmaz, így az operációs rendszer és az adatok könnyen átmásolhatók a hagyományos merevlemezről a meghajtóra.

A Kingston® SSD meghajtókhoz hároméves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár. A Kingston SSDNow V200-al kapcsolatos további információért keresse fel a Kingston weboldalát a www.kingston.com/europe címen.

Egy hozzászólás