Élményvásárlás a vadonatúj T-Pontban

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásai innovatív környezetben bemutató, megújult T-Pont üzlet.

A budapesti Mammut I. bevásárlóközpont második emeletén ma este megnyíló T- Pont több mint egy új üzlet: látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzlet ügyfélbarát módon, „kézzel fogható”, tesztelhető közelségben mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva az érdeklődőknek.

Az ügyfelek mind jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett modern, átlátható és letisztult üzlet újszerűségére jellemző, hogy a nemzetközi együttműködés eredményeképpen, a Deutsche Telekommal közösen megvalósított üzlet mintaként szolgálhat a vállalatcsoporton belül további üzletek kialakításához.

Az új üzletkoncepció jegyében megújult T-Pont innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az egymástól jól elkülönítetten megjelenített képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett igazi újdonságként az üzlettér falán 10 méteres LED falat alakítottak ki, amely rendkívül attraktívan és érthetően mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését.

Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben többek között megtapasztalhatják a T-Home IPTV szolgáltatás – a hagyományos tévézéshez képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket.

A Telekom az üzletnyitás alkalmából 2011. november 16. és 20. között, vagy a készlet erejéig érvényes rendkívüli akciót, készülékkedvezményt kínál az új T- Pontban. Az első ötven vásárló részére Samsung Galaxy Tab 10.1 táblagépet, új Net&Roll L új generációs mobilinternet-csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, egyösszegű vásárlás esetén 99000 forint helyett 49900 forintért ajánl, valamint szintén az első ötven vevőnek Samsung Galaxy S II okostelefont MédiaMánia XL díjcsomaggal, új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 39990 Ft helyett 0 forintért kínál. (A kedvezményes készülékajánlatok egyéb kedvezményekkel nem vonhatók össze. A készülékek bizonyos alkalmazásainak használatához mobilinternet-előfizetés, valamint egyes alkalmazások használatához szoftverlicenc vásárlása szükséges.) További információ, illetve részletes feltételek a www.t-mobile.hu oldalon olvashatók.

2 hozzászólás

alternaiv

A voda is valami hasonlót gründolt, érdemes lenne összehasonlítani a kettőt. Heti Meteor helyszíni kapcsolás?

H2CO3

“rendkívüli akciókkal” – az iPhone 4 már nem 200000, hanem csak 199999 lesz? 😀 (euró, természetesen…)