Kingston HyperX Genesis négyszeres teljesítménnyel, Sandy Bridge-E processzorokhoz és az X79 Express lapkakészlethez

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette az új Kingston HyperX® Genesis termékcsaládot. A 8 GB, 16 GB és 32 GB kapacitású készletben kapható memóriák támogatják az új Intel® Sandy Bridge-E X79 négycsatornás processzorokat és az X79 Express lapkakészletre épülő alaplapokat. A Kingston® HyperX Genesis az ideális memória azok számára, akik nagy teljesítményt nyújtó, négycsatornás megoldásokat igényelnek. A Kingston minden HyperX készlete elnyerte az Intel XMP tanúsítványt, és kompatibilis a különböző gyártók – például az Asus, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock – legújabb X79 alaplapjaival.

A nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és a számítógép megszállottjainak a leggyorsabb memóriára és a legnagyobb kapacitásra van szükségük. A Kingston nekik ajánlott 2400 MHz-es és 2133 MHz-es megoldása hamarosan 8 GB-os és 16 GB-os négymodulos változatban is kapható lesz. Az X79 rendszerekhez használható további HyperX Genesis memóriák közé tartoznak a négy- és nyolcdarabos készletek, amelyek 1866 MHz-es és 1600 MHz-es órajelen működhetnek. A felsorolt memóriák 8 GB, 16 GB és 32 GB kapacitású készletben vásárolhatók meg.

„A legújabb HyperX termékeink kifejezetten abból a célból készültek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsák az Intel új, négycsatornás memóriát támogató CoreTM i7-3960X és -3930K processzoraihoz. Az X79 platformhoz készült HyperX Genesis új teljesítménynövelési lehetőséget kínál a legigényesebb játékosoknak, tuningolóknak, tartalomkészítőknek és rajongóknak” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.