Superweek 2012 konferencia

A Banóék szervezte januári keresőmotor-optimalizálós konferencia a Galyatetőn (technikailag: Mátraszentimre — M3-Gyöngyös-onnan még fölfele) idén is lesz “SUPERWEEK 2012 – Data beats opinion” néven 2012. január 16 és 20 között.

Idén külföldi webanalitikai hírességek (Nick Mihailovski, Justin Cutroni, Caleb Whitmore) is érkeznek majd, Cutroni egyébként már Google színekben vesz részt a konferencián, ahol népes számú nemzetközi közönség is várható. Természetesen lesz angol-magyar szinkrontolmács is az idegen nyelvű előadásokhoz, illetve naponta kétszer megy majd busz Budapestről (a fuvar ára 3000 ft).

A SEO konferencia egyébként egy hetes (!), ebbe bárki akkor kapcsolódik be, amikor úgy érzi, egyáltalán nem kell a hetet ott tölteni. A programot itt láthatjuk, minden témának külön napja lesz.

A rendezvény részvételi díja nem diákjegy, illetve nincs nagy eltérés a különféle idősávok közt, ettől függetlenül december 10 előtt érdemes regisztrálni.

A Plastikon is kisorsolunk öt (5) belépőjegyet azok között, akik szeretnének néhány napra eljönni (no szállás, csak a jegy). A kommentek között jelezzétek, ha szeretnétek jönni — technikailag úgy néz ez ki, hogy a nyertesek eldönthetik majd külön, mely napok érdeklik őket.

A konferencia fő támogatója a Google Inc.

50 hozzászólás

Áron

Az Analitika nap ütősnek ígérkezik, szeretnék bekerülni a kalapba, hátha 🙂

Norbi

Engem is az analitika érdekelne, Nick Mihailovski egy igazi ninja

Novák Magdi

mint a rendezvény egyik legnagyobb rajongója, ezúton adom be kommentpályázatom az egyik jegyre 🙂 a tavalyi rendezvényen ott lehettem, azonban idén már nem tudja támogatni a munkahelyem a részvételt. így bízom VirtuálFortuna kezében 🙂

ha ott lehetek, exkluzív fotókkal, tweetekkel (@zencsaj) és egyéb érdekességekkel szórakoztatom majd a nagyérdeműt, és gondoskodom róla, hogy a lehető legpontosabban vigyem hírét a seoweeknek 😉

Fika

Megtudná valaki mondani hogy az otp-nél melyik az a kártyatípus amivel tudok regisztrálni/vásrolni az appstorból?
Köszi és bocs az off miatt!

Faragó Róbert

Szia Jószi!

Szeretnék jelentkezni a sorsolásra.

Köszi,
R

Marci

Messzebb nem találtak helyet a kedves szervezők? Mondjuk bivalybasznádon?

BGy

Engem is dobj be a kalapba! Ráadásul pár nappal a Téli Mátra túra előtt! Haza se jönnék.

Marci

Zeusz: Nem az, hogy fővári elit, de baszki, egy ilyen kaliberű rendezvényt illik Budapesten rendezni. Nem azért, mert minden más vidék és különben is, hanem mert itt van a szakma krémje és itt van kb. minden, ami informatika.

Zeusz

Marci: Akkor hajrá, tegyük ki a seggünket a városból egy konferencia erejéig, hátha még jót is tesz szakmailag és emberileg. Lehet, hogy jobban oda lehet figyelni az előadásra, ha nem úgy mész oda, hogy négykor le kell lépnem a gyerekért az oviba, hanem úgy, hogy most itt ezt végighallgatom, aztán hazaérek, amikor igen.

zsolti

@Marci Nem az, hogy fővári elit, de baszki, egy ilyen kaliberű rendezvényt illik Budapesten rendezni. Nem azért, mert minden más vidék és különben is, hanem mert itt van a szakma krémje.

Ezt azért sztem gondold át még egyszer, főleg így 2011-ben.

S.E.

Naná, hogy mennék, de drága. Ezért inkább megnyerném a belépőt.

Köszi!