Diablo 3 béta kulcs sorsolás

Az Activision / Blizzard jóvoltából kisorsolunk 10 db Diablo 3 béta kulcsot. A sorsoláson mindenki részt vesz, aki ehhez a poszthoz elhelyez egy kommentet, kötött szabályok szerint. (A kötött szabályokat én találtam ki.)

A komment szövege kizárólag az alábbi: <img src="link" />

A link egy, a nevező játékos által hosztolt, pontosan 400×240 képpont széles képre mutat, és a kommentelő saját fejét ábrázolja, miközben megpróbál a klasszikus Diablo dobozán levő démoni arcot grimaszolni.

A 10 db kulcson felül kettőt még kiadunk olyan személynek, akik nagyon kreatív és ötletes képet nyújtanak be. Szóval megéri adott esetben bíbelődni azzal a 400×240 képponttal!

Egyebek, apróságok, de fontos dolgok:

 • A kommentet érvényes email címről kérjük feladni, mert ez alapján értesítjük a nyerteseket.
 • A részt vevő játékosnak rendelkeznie kell Battle.net kontóval, mert a Blizzard erre a kontóra fogja aktiválni a játékot.
 • Hozzászólásokat (azaz nevezéseket) csak jóváhagyás után jelenítünk meg. Aki akár egy képponttal nagyobb képet rak be, vagy szöveget helyez el mellé, azonnal kiesett a játékból, a sorsoláson nem vehet részt, sőt, meg sem jelenítjük a képét.
 • Eredményhirdetés: ennél a posztnál, március 3-án, szombaton reggel 10 órakor.
 • A Battle.net kontók aktivációja – nem rajtam múlik, remélem mielőbb!
 • Az első hozzászólás Kobak volt, csak tesztelt, ő nem játszik!
 • Egy email cím egyszer kommentelhet, a visszaéléseket kiszűrjük.
 • Photoshop effektezés = ALLOWED

Sok sikert, jó grimaszolást mindenkinek!

update: Megtartottuk a sorsolást 2012. március 3-án, szombaton 13:00-kor. Öten kaptak végül különdíjat, ebből hármat én választottam ki, kettőt pedig Linda. Tíz embert sorsoltunk véletlenszerűen egy Excel tábla segítségével, Linda állította meg a rolnit, sorsoltunk még három pótnyertest is, akik akkor kaphatnak kódot, a tizenöt nyertesből valaki nem veszi át a kódját jövő héten szerdán 10 óráig. A kódok átvétele úgy történik, hogy emailben összesítjük azt, kinek mi a Battle.net kontója, arra történik meg a béta aktiváció valamikor a jövő héten.

A nyertesek listája:

 1. silver42
 2. ndavid42
 3. agaman
 4. AtisR
 5. rékuci
 6. KoRnJóni
 7. Turby
 8. Dobolán Tamás
 9. Csabesz
 10. Nixit
 11. Cuba Gergő
 12. Csanadim
 13. Sötétvándor
 14. csurii
 15. Anteris

Pótnyertesek:

 1. BNG
 2. Peter Molnar
 3. freak

A nyerteseknek gratulálunk, illetve mindenkinek, aki játszott! A Blizzardnak a beküldött képeket eljuttatjuk, ez még benne volt a pakliban. 🙂 A nyerteseket emailen értesítettük.

74 hozzászólás