KONY 2012 meltdown

Jason Russell (a KONY 2012 videó fő szerkesztője) San Diegóban az utcán meztelenül rohangált és nyilvánosan maszturbált. Aki hallgatta a legutóbbi Meteort, már ismerheti a sztorit. Videó az esetről itt (nincs benne maszturbálós kép, nyugi). A hivatalos magyarázat:

According to a brief statement issued by Invisible Children, Russell was exausted in the wake of the emotional toll of the media storm around Kony 2012. The official diagnosis by doctors was announced as, “brief reactive psychosis, an acute state brought on by extreme exhaustion, stress, and dehydration.”

FB2 szerint szimplán csak drogozott, a fentieket elolvasva viszont inkább tényleg ez állhat közelebb a valósághoz: egyszerűen a csávó olyan lökést kapott, hogy teljesen megkattant erre az időre. De az is lehet, hogy tényleg csak drogozott. Viszont ha drogozott volna, akkor valószínűsíthetően már korábban is drogozott volna, és akkor korábban is kellett volna főtéren maszturbálnia. Ilyen márpedig nem volt, tehát elképzelhető ténylegesen az, hogy ha az ember csinál egy 100 (száz) millió letöltést produkáló videót, aminek ekkora visszaható-ereje van, ténylegesen olyan mentális állapotba kerülhet, hogy az utcán szaladgál, miközben a farkát veri. A feleség egyébként szintén cáfolta azt, hogy a férje drogok hatása alatt állt volna, amikor verte.