A megújult Plastik (4. rész) – fanboy

Wyctim az inspekciót követően azt mondta, hogy a korábbi WordPress témát ki kell dobni és újra kell rakni a teljes részt a megfelelő PHP vezérlőkódokkal. Megtartott sok mindent, de a CSS-t újrahúzta teljesen. Ha már ott jártunk, megoldottunk egy sor érdekes kérdést is, amire eddig soha nem jutottam el. Itt van például a keresés (hogy néz már ki?):

Ez ilyen lett:

Ha belekattintunk, narancs állapotot kap:

A jobb hasábban kicseréltük az egyes szekciókat jelölő fejléc betűket (Proxima Nova Condensed), továbbá ott a használt link szín is narancs lett:

A jobb hasábban használt, de fontatlannak gondolt részeket Wyctim levitte a láblécbe. Egyetértettem a módosítással. Itt is egységesen narancs linkeket használunk. A lapozó gombra pedig tettünk egy szép kék lekerekített gombot:

Az utolsó 5 Tweetemet tartalmazó dobozt is kicsinosítottuk, jobbra az új:

Beregisztráltattam még a plst.hu domént is, ezt arra használom, hogy linkeket rövidítsek. Túl sok haszna nincs, mert Twitteren amúgy is rövidíti, viszont így saját linkrövidítő szolgáltatásom lehet. Jelenleg a http://plst.hu/dgxtn formában szolgáljuk ki a rövidítéseket. Ha rákattintunk, erre a posztra jutunk vissza.

Párhuzamosan elkészítettem a logó vektoros változatát is. Minden felületen, ahol a weblaptól függetlenül jelenik meg, kizárólag a “fanboy” címkével ellátva szerepelhet. Ha lesz például Plastik Média póló, vagy éppen megjelenik, mint támogató valahol, esetleg más weblap kirakja, kizárólag így, fanboyként teheti meg:

(Folytatjuk…)