Kingston SO-DIMM DD3 8 GB

Ma kaptam egy sajtóközleményt, miszerint a Kingston új 8 gigás memóriamodulja már elérhető és kompatibilis a legújabb MacBook Pro modellekkel, azaz:

– MacBook Pro (DDR3) 13″
– MacBook Pro (DDR3) 15″
– MacBook Pro (DDR3) 17″

A memória modulok maximális memória konfigurációt tesznek lehetővé a felhasználók számára a 2 x 8 GB-os modulok telepítésekor. A termékhez élettartam garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

Ha ez igaz, és megfizethető, akkor eljött a 16 GB korszak az életemben. Felvettem a kapcsolatot a sajtóosztállyal is, a javasolt árakat és beszerzést illetően. Annyit tudtam meg, hogy hamarosan elérhető lesz a hazai APR-eknél, de az árról egyelőre még nincsen info. Amint lesz, jelzem, mert kell.

update: nem Kingston, de a Starkingban 29900 bruttó forintért vehetünk hasonló specifikációval rendelkező 8 gigás Blitz Micro memóriát, azaz 16 gigára bővítés megvan most 60 rugóból. Azért ez még elég húzós. Mindenképpen 1333 Mhz rendszerbuszú MacBook Pro kell neki, a 2011-es, vagy későbbi modellek már ilyenek. /via @gyabor

update 2: aki olcsóbbra vágyik, vehet Corsair-t is, kitben, vagyis 2 modul kijön 33300 bruttóból. Ez viszont már döfi, abszolút megéri, főleg, ha nem híg a leve! /via @zilahu