Nextserver webtárhely és domén (x)

Heti támogatónk a Nextserver webtárhely és domén szolgáltató, ahol automatizált módon lehet .hu TLD domént és hozzá való webtárhelyet vásárolni, használatba venni, menedzselni. A cég azt a célt tűzte ki magának, hogy még itthon is működjön a dolog, vagyis ha valakinek szüksége van egy új doménre, akkor akár hajnalban is tudjon magának .hu végződéssel regisztrálni. Természetesen az összes népszerűbb TLD-re is tudunk foglalni: .com .net .org .eu stb.

A felületet teljesen egyedire fejlesztették, illetve a magyar ISZT doménvásárlást is megpróbálták a lehető legfájdalommentesebbre csinálni: nekünk csak a domén új tulajdonosát kell kiválasztani (elég egyszer felvinni, utána a rendszer megjegyzi már), és ha eddig csak vakartuk a fejünket akkor, amikor a zóna / tech / admin / NS adatokat kellett megadni, igazán egyszerű a dolgunk, mert itt minden előre ki van töltve, de természetesen át is üthetjük kedvünkre.

A végén kapunk egy legenerált PDF-et, ezt kell kinyomtatni, aláírni, majd újra feltölteni és már készen is van (csak .hu esetén kell ezt lejátszani). Fizethetünk PayPalon keresztül, illetve banki átutalással is (ez utóbbihoz kapunk egy emailt a tudnivalókkal – értelemszerűen ez lassabb lesz, mint a PayPal, mert csak akkor indul meg a regisztráció, ha a bank jóváírta náluk a pénzt).

És ez még nem minden, a teljes körű adminisztráció mellett (ahol pontosan nyomon tudjuk követni, hogy hány számlát fizettünk, mik várhatók) az összes doménnel kapcsolatos karbantartási munka elvégezhető, támogatják a domén hordozást, DNS menedzsmentet, webtárhely menedzsmentet, felületről vezérelhető a cPanel, Crontab, phpMyAdmin, MySQL, FTP.

A legjobbat a végére hagytam: aki most a Plastikon keresztül értesült az akcióról és regisztrál az elkövetkező két hétben, az a kupon használatával 20%-os kedvezményre jogosult minden online megrendelésből. Egy .hu, vagy .eu regisztráció nettó 1890 (bruttó 2400), .com/org/net/biz pedig nettó 2078, bruttó 2640 forintba kerül. Ez természetesen igaz a webtárhelyre is. A megrendeléskor a “ITSMEMARIO” kuponkódot használjátok majd és máris kaptok 20%-ot a számla végösszegéből. (Az akció 2012. október 5-ig érvényes.)

Támogatónk ezen a héten a Nextserver webtárhely és domén volt – köszönjük nekik. Aki kedvet kapott volna hasonló posztot vásárolni októberre, ide kattintson.