Dropbox

Segítsetek kimaxolni a Dropbox kontómat. Ha nincs még regisztrált felhasználótok ehhez a tényleg fantasztikus szolgáltatáshoz, regisztráljatok be ezen a linken keresztül: http://db.tt/k4QCc0Ih – én minden egyes ember után kapok 500 megabyte tárhelyet. Azok között, akik segítenek nekem elérni a maximális tárhelyet, kisorsolok egy Microsoft Wedge Mobile billentyűzetet (a csomaghoz doboz is lesz természetesen):

A játékban azok is részt vesznek, akik Twitteren történt felhívásomra regisztráltak. Mivel minden egyes meghívás után kapok emailt a résztvevőtől igazán egyszerű dolgom lesz. Még valami: kérlek benneteket, hogy ne csaljatok, csak az regisztráljon, aki tényleg nem tette még meg.

A játéknak akkor van vége, ha elérem a lehetséges maximumot, a 16 gigát. Ez 12 óra 45 perckor meg is történt. Érdekes módon jött azután is jöttek páran, így már 18 gigám van.

update 2012.11.26.: sorsolást Excelben megtartottam, Gősi György jött ki nyertesként a 26-os sorszámmal, küldtem neki emailt. Összesen egyébként 32 embernek kellett regisztrálnia, hogy meglegyen a 18 gigám. Köszönöm mindenkinek a közreműködést!