Harmy’s Despecialized Star Wars Editions

Rod Hilton:

For people that couldn’t care less about the prequel trilogy, I suggest Harmy’s Despecialized Editions. They are 720p blu-ray discs (AVCHD discs actually) that are the result of “Harmy” from The Original Trilogy forums painstakingly reconstructing the theatrical releases of all three films utilizing a wide variety of video sources as well as custom mattes. Downloading, burning, labeling, and printing cases for these films is one of the neckbeardiest things I’ve done (aside from writing this blog post), and I’m extremely glad I did it. When I feel like watching Star Wars for just me, these are the ones I watch.

Elég csak a borítókra egyetlen pillantást vetni, hogy tudjam, kell nekem a Harmy edit – aki esetleg nem lenne képben a munkát illetően, ezeket a galériákat nézze végig. Nincs meg valakinek megosztási szempontból? Elég nehéz levadászni. Írtam is Daniel Sczudliknak.

update: érdemes megjegyezni, hogy Harmy idén nyáron készült el a Star Wars Despecialized Remastered változattal. A Piratebay-en ami fönn van, az nem az, nem érdemes letölteni. A fenti galérián össze van hasonlítva, a remastered a jó változat, íme néhány különbség. Remélhetőleg a Birodalomnak és a Jedinek is elkészíti a remastered változatát.