A Gawker hardveres-szoftveres embert keres

A Gawker budapesti irodájába keresünk junior hardver-szoftver mindenest. Amerikai központú cég vagyunk, nagy blogjaink (Gizmodo, Gawker, Lifehacker stb.) mellett idén indítottuk el az azóta ezeket is kiszolgáló Kinja platformot, és első magyar nyelvű blogunkat is, a Cinket is. Budapesten a fejlesztés egy jelentős részét, valamint szerkesztőségi és sales feladatokat végzünk. Jelenleg harmincan vagyunk, és most keresünk egy hardver-szoftver mindenest, aki segítené az iroda működését.

Feladatok

– Macbook Pro / Air / Mini gépek hw-sw karbantartasa, támogatása;
– Irodai hardverek karbantartása: wifi hálózat, kábelezés, nyomtató, scanner, grafikonos tévék, Cisco videókonferencia rendszer;
– Irodai szoftverek támogatása, karbantartása: google apps, asana, jira, hipchat, stb – webes szoftverekben user adminisztráció;
– Új hardver beszerzésekben segédkezés, telepítés;
– Irodai hardver leltár nyilvántartása.

Követelmények

– Apple hardver-szoftver tapasztalatok;
– Jó angol nyelv ismeret.

Érdeklődő, önálló, ügyes, okos embert keresünk. Nem muszáj mindenhez értsen, de tanuljon bele könnyen. A felhasználók nagy része fejlesztő és rendszergazda, értenek a gépeikhez, nem kell foglalkozni velük, még segítenek is, ha kell, de vannak szerkesztő és sales kollégák is, alacsonyabb affinitással ezekhez a dolgokhoz.

Disclaimer: haverságból rakom ki és nem kapok tőlük kickbacket. A Webisztánon még sok ilyen álláshirdetés ment ki, nézzétek meg azokat is.

update: az állást betöltötték, ráadásul egy Plastik olvasóra esett a választás!