Ki használ ReadKitet?

Ma este elhatároztam, hogy végre valahára rendbe rakom az RSS feedjeimet. A Twitter ugyanis sok mindent kivált, de nem vált ki mindent, ezért azt a stratégiát gondoltam el, hogy kivágok mindent, ami nem jön be ott és csak egy kevés, de biztosan olvasott dolgot tartok meg.

Alig lettem készen a dologgal, valahogy belebotlottam Marco Arment, Casey Liss és John Siracusa “Accidental Tech Podcast” 20. számába. A shownotes között megpillantottam teljesen véletlen az alábbi sort: ReadKit for Mac as a potential NetNewsWire replacement.” Hoppá.

Azonnal szóltam vbalinak, kiderült, hogy pont ezt hallgatja és már a felénél jár, de addig még nem került szóba. Előrecsévéltem, 53:20-nál meg is találtam a részt, ahol Marco beszél róla egy kis NetNewsWire bashing után. Az alábbit megpróbáltam gyorsan begépelni, ahogy hallgattam. Nem pontos helyenként, de a lényeg remélem átjön. Marco:

“I use ReadKit now because that’s the only app that natively supports like everything now”
“It’s decent, but the problem with ReadKit is that, it started out as an Instapaper, Pocket, Readibility app.”
“And it is designed for that. It is designed for a read later service client.”
“They added feeds.”
“The developer added feeds.”
“He is very responsive on Twitter and everything.”
“He.. she.. I forget.. added feeds”
“I assume it’s on a pretty rapid development right now”
“whole lot of missing details”
“this all could change soon”
“Every time I use it I wanna set it on fire. I’m glad it’s there.”
“I’m assuming it’s gonna get a lot better quickly.”

Nekem is hasonlóak az észrevételeim. Van egy több elemű listám azt illetően, hogyan lehetne hatékonyabbá és jobban kezelhetővé tenni a feed management részt, de egyelőre csak annyit tettem, hogy elküldtem vbalinak. Talán majd egy szép napon az is belekerül. 🙂