Média Design – kreatív termékek dizájnversenye

Dizájnpályázatot hirdet a Kreatív.hu:

Célunk, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeit, valamint szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a média világában a szöveges tartalom mellett egyenrangú szerepe van a vizuális összképnek. A verseny az egykori Magazin Mánia magazindizájn verseny folytatása, bővített változata.

Nem csak médiacégek jelentkezését várjuk, hanem nevezhet bármely cég, márka, intézmény vagy szolgáltató, amely rendelkezik weboldallal, mobilalkalmazásokkal, kiadványokkal vagy esetleg tévéműsorral. A weboldalakat, alkalmazásokat, kiadványokat, tévéműsorokat tervező vagy fejlesztő ügynökségek is nevezhetnek.

Tudom, hogy nem a Kreatív találta ki ezt a koncepciót, de ettől függetlenül furcsállom, hogy aki nem fizeti be a 19000 forint + ÁFA nevezési díjat, rendelkezzen bár Magyarország legszebben megtervezett és kivitelezett médiatermékével, nem vehet részt ezen a versenyben. Olyasmi, mintha a HVG Goldenblogon is csak azok a blogok vehetnének részt, akik kifizetik a nevezési díjat. (Egyébként én ott kifizettem volna, mert akkor talán bekerültem volna a zsűrizendő körbe, de idén a Plastik még csak benne sincs, tehát minden ott szereplő blogot a zsűri jobbnak tart ennél. Hát nem is miattuk csinálom, annyi szent.)